Bananpannekaker med cashewnøttsmør og bær
Hva er vel en bedre måte å starte lørdagen på enn med pannekaker til frokost? Her får du Gitte & Filips oppskrift på bananpannekaker.
Disse pannekakene, laget enkelt og greit av banan, havregryn, litt mel, melk og egg er både næringsrike og smakfulle. Har du bananer som begynner å bli overmodne er dette perfekt å bruke dem til. Toppet med deilige bær og banan, en klatt cashewnøttsmør og litt lønnsesirup og man er (nesten) klar for hva som helst. God helg <3
Ingredienser til ca 6 små pannekaker
2 dl havregryn
1 dl melk
1ss sammalt hvetemel
2 egg
1 stor moden banan
1 liten klype salt
Tilberedning
Mos bananen og tilsett de andre ingrediensene i en bolle. Bland godt sammen med en visp. Smelt smør i en stekepanne og hell forsiktig røra over med en øse/skje så du lager tre pannekaker i pannen. De skal være små og litt tykke. Stek noen minutter på svak varme før du vender de. La de steke til de er gyldne og gjennomstekt.
Server pannekakene med lønnesirup, cashewnøttsmør og bær.