Verdens enkleste pastarett
Alt du trenger for å lage denne retten er tre ingredienser.
Annonse
Den klassiske retten Spaghetti Cacio E Pepe, har sitt opphav i Roma, og tar ikke lenger tid å lage enn tiden det tar å koke pastaen.
Alt du trenger er pasta, ost og pepper. Server med brød eller en deilig salat, og kanskje ett glass rødvin eller to.
God appetitt!
Spaghetti cacio e pepe
400 g spaghetti
Annonse
150 g pecorino romano
Grovkvernet pepper
1. Kok spaghettien al dente i rikelig og godt saltet vann. Sett til side et par dl av pastavannet før du heller det av. Riv osten fint.
2. Legg den kokte pastaen tilbake i gryten og dryss osten over. Rør det sammen og tilsett gradvis litt av pastavannet. Osten smelter sammen med vannet. Det er ikke sikkert du trenger å bruke alt vannet. Gi retten et godt dryss av svart pepper og nyt.
Prøv også: Kremet pasta med laks!
Annonse
Enkel pasta