Her er drinken du serverer på 17. mai
I år går vi for denne favoritten; Bellini!
Bellini 17. mai: På en sjampanjefrokost bør det selvsagt serveres bobler. Om formiddagen synes vi det passer best med en sjampanje-cocktail, og i år er det drinken Bellini vi serverer! Og den er like god alkoholfri – vi tar vel så gjerne en Bellini Mocktail, så holder formen litt lenger.
Oppskriften på Bellini til 17. mai får du her!
Bellini 17. mai: slik lager du perfekt Bellini
Du trenger:
3 cl ferskenjuice, saft eller puré
7 cl musserende vin eller sjampanje
Slik gjør du:
Hell ferskensaften eller -juicen i et avkjølt sjampanjeglass. Vi har brukt sjampansjeglasset fra serien «Amber» fra Broste Copenhagen.
Fyll opp med sjampanje eller musserende vin. Bland forsiktig.
Ønsker du å lage en alkoholfri variant, blander du like mye eplejuice som ferskenjuice, og fyller opp glasset med Farris. Ha gjerne i en sitronskive for litt ekstra piff.
Skål for 17. mai!
Slik pynter du bordet på 17. mai.
Vi ønsker deg en strålende fin feiring, gratulerer med dagen!