Dagen starter med en liten champagne-brunch med gode venner hjemme på terrassen. Vi satser på knallvær, selv om værmeldingen tyder på noe annet... På ettermiddagen skal jeg og samboeren min på en stor fest på Ormøya. Den festen går det gjetord om, så jeg gleder meg.
Caroline Skjelbred (kommersiell innholdsskaper)
Jeg starter dagen med en deilig frokost hos smykkedesigner Erica Mathiesen aka Miss Mathiesen, som hun hoster med venninne og modellbabe Sophia Lie. Jeg tar med meg litt deilige bobler, den fine kjæresten min, Dj Nils Noa og litt snacks til frokostbuffeten.
Etter et par timer med skravling og høyt lydnivå, går turen videre til Sawan der vi skal feire både nasjonaldagen og bursdagen til kjæresten til Sophia, hipp hipp hurra!!
Jeg elsker å møte masse venner og familie, og rett og slett prøve å oppleve mest mulig, så senere på dagen går turen videre til en bohemsk kunstnerfest på Ormøya. Da blir det skåling og hageheng med både venner, mamma og sjefen min Signy Fardal!
Petra Middelthon (moteredaktør)
I morgen skal jeg feire 17. mai med familie og venner. Det blir frokost for russen, barnetog og så party i hagen. Helt garantert barnas dag for min del!
Nathalie Helgerud (motejournalist)
Jeg elsker barn, spesielt søtnosene jeg er så heldig å være tante til, så i morgen starter dagen med 17. mai-frokost i hagen med familien. Deretter skal jeg og kjæresten min, Patrick litt rundt forbi i byen og hilse på venner. Vi booker med vilje aldri bord noe sted, man vet jo aldri hva som skjer.
Det blir nok til at jeg tar på meg bunaden i år også. Jeg hadde egentlig tenkt til å gå for en rød kjole, men ingenting er som følelsen av å stryke bunadskjorta og ta på seg den på 17. mai. Siden jeg ikke har søljer, bruker jeg en kamé og et gullsmykke jeg har fått av svigermor i stedet. Tradisjonell med en tvist, er min greie!
Julie Marlen Engel (digital innholdsansvarlig)
Storebroren min, Ole Marius kommer til Oslo på 17. mai og vi skal starte dagen med frokost hjemme. Så skal jeg ta på meg Hardangerbunaden min og dra ned til Grunerløkka og kjøpe is, før vi skal treffe vennegjengen på Trattoria Popolare og spise masse god mat.
Jeg er veldig stolt av bunaden min fordi jeg broderte beltet og bringeduken selv da jeg var 13 år. – Mamma tvang meg, men nå er jeg veldig glad for det. Det beste med bunad er å ta den av og spise pizza og Pavlova i pysjen med Netflix på skjermen. Hurra!