kultur

20 questions med Sophie Elise

Sophie Elise Isachsen svarer på våre 20 spørsmål - og har blitt mamma og flyttet tilbake til Oslo siden sist vi sjekket inn med henne.

Sophie Elise om go-to-låt på fest, hva som overrasket henne med å bli mamma, og om å spise middag i badekaret.

Publisert

I denne spalten spør vi en rekke kjente profiler om alt du ikke visste at du lurte på. Siden sist, har Sophie Elise Isachsen blitt både mamma og flyttet tilbake til Oslo fra Trondheim - og er straks aktuell med nok en sesong av Girls of Oslo. Vi er salvsagt all ears når selveste Sophie Elise svarer på våre 20 spørsmål.

Les også: 20 questions med Øyunn Krogh, Martine Halvorsen og Angelica Blick

1. Hvilke trender er du obsessed med akkurat nå?

– Jeg hører jo at brun og burgunder trender nå, men jeg kler ikke de fargene! Jeg kler veldig sjelden det som er trendy. Jeg var veldig glad da det var trendy å ha blush! Det kler jeg.

2. Hvilken film har du sett flest ganger?

– The Devil Wears Prada! Den kan jeg sikkert se en gang i måneden. Jeg elsker den og jeg blir aldri lei.

3. Noen ber deg om å være DJ på fest. Hvilke 3 låter setter du på?

– Oi! Jeg elsker å være DJ på vors - og fest og nach. Altså, en god DJ vet at det kommer an på hvem du er på fest med, så jeg hadde sett an publikummet mitt, faktisk.

– Men en go-to låt... En som er artig når folk begynner å bli fin i farta er Gwen Stefani sin What You Waiting For?

4. Om du kunne teleportert hvor som helst akkurat nå, hvor ville du reist?

– Jeg hadde reist en plass som... Kanskje til Maldivene? Men da måtte det vært en nanny der. Sånn at vi også kunne sovet.

5. Hvis du skulle invitert tre kjente mennesker - levende eller historiske personer - til middagsselskap hos deg, hvem hadde du gått for?

– Ouf, da tror jeg at jeg hadde gått etter hvem jeg tror jeg hadde hatt det gøy med - og jo mer jeg tenker på det, jo rarere virker jo alle store stjerner... Jeg tror jeg kanskje hadde slitt litt med dette. Men kanskje Obama - han tror jeg tar sosialt ansvar og det hadde ikke blitt kleint! Obama, meg og... Ghandi, kanskje? Altså, folk som bare snakker. Eller, de snakker kanskje ikke mye. Men de er ikke gale, i alle fall.

6. Hvilke kleine eller sære ting gjør du når ingen ser deg?

– Jeg synes noen ganger det er litt kleint at jeg ofte spiser middag mens jeg sitter i badekaret og ser på serie. Fordi det er bare veldig usexy, da. 

Sophie Elise flyttet til Trondheim for en periode, men er nå tilbake i hovedstaden igjen.

7. x3 ting på bucketlisten din som du vil gjøre før du dør?

– Oi, tre ting jeg vil gjøre før jeg dør... Det her håper jeg jo at er litt sånn "bank i bordet", men jeg kunne egentlig dødd nå og vært fornøyd.

8. Hva gjør deg skikkelig stressa?

– Jeg er skikkelig stressa når jeg våkner etter veldig lite søvn og føler at To Do-lista og kalenderen min er sprengt samtidig som det bombes inn med meldinger. Og gjerne bare sånne randomme ting - som at en venn bare sender meg en meme, og så tenker jeg: "I dag er faen ikke dagen!".

9. Hva er din go-to Foodora-bestilling?

– Å, gud. Jeg er så mye på både Wolt og Foodora. Når jeg er her i Oslo elsker jeg Falafel n' Juice, de har en sånn banan og daddel... ok, det er kanskje ikke helt det det er, men det er en smoothie der som er helt ahhhh. Jeg er aldri der selv, for jeg liker ikke Løkka. Sorry. Men jeg kan bestille derfra på Foodora.

Sophie Elise gravid
Sophie Elise delte den gledelige babynyheten via ELLE i fjor.

10. Hva er ditt beste beauty hack?

– Når folk blir spurt om dette og svarer sånn "drikke mer vann" eller "få mye søvn" - da blir jeg litt irritert. Fordi ja - men nei! 

- Jeg vil si er mitt beste beauty hack er at jeg hver dag gjør et eller annet som jeg føler drar meg selv litt fremover, og det kan være en sheet mask, eller at jeg tar og renser tennene skikkelig, eller tar en hårinnpakning. Hver dag skal det være noe som pleier meg, og det kan være noe veldig lite, men det gjør at jeg alltid føler meg litt fresh.

– Jeg er veldig fan av ansiktsmassasje for å få den litt løftede følelsen, og jobbe med benstrukturen. Jeg føler at det har gjort mye for meg, ser forskjellen før versus etter jeg begynte med ansiktsmassasje! Elsker gua sha eller Pure Lift Pro - den koster altfor mye, men jeg elsker den.

– En annen ting er vippeserum - men jeg synes ikke det holder å bruke det bare morgen og kveld. Jeg tar på hver gang jeg går forbi tannbørsten min, og har de lengste naturlige vippene ever! Ellers er jeg helt med på "less is more", men når det kommer til vippeserum? More is more.

11. Noen beautyprodukter du ikke kan leve uten?

– Den aller beste foundation som finnes er fra Lady Gaga sitt merke, Haus Labs. Jeg var litt skeptisk, og tenkte først: "ok, enda et celebrity brand". Men - den er helt rå. 

– Ansiktsmassasjestaven Pure Lift Pro, som sender ut litt strålinger og som jobber dypt i huden og musklene dine.

12. Beskriv hvordan det er å være mamma?

– Å være mamma er veldig fint, men det er også uten tvil den tyngste jobben som finnes. Det er i alle fall tyngre enn alt jeg har gjort. Alle stormer, alt... Det kan ikke sammenlignes, fordi du får aldri pause.

– Det er mye som har overrasket meg ved det å være mor, men samtidig ikke - for når du opplever det føles det veldig naturlig, samtidig som det er en helt ny dimensjon av livet. Det er vanskelig å forklare det! Det blir som å skulle forklare noen som aldri har vært forelska før hvordan det er.  Noen ting må man bare oppleve for å skjønne det. 

Sophie Elise gravid
Sophie Elise beskriver mammarollen som både veldig krevende, og som noe helt naturlig. Her for ELLE under graviditeten.

13. Heels eller flats?

– Jeg skulle gjerne sagt hæler, fordi jeg er så lav... men jeg bruker mest flats.

14. Logoer eller quiet luxury?

– Quiet luxury.

15. Blazer eller skinnjakke?

– Uten tvil skinnjakke. Jeg kler ikke blazer, og jeg hater faktisk å bruke det.

16. Nytt eller vintage?

– Nytt. Dessverre, jeg skulle gjerne sagt vintage, men jeg var ærlig.

17. Dusj eller badekar?

– Oi, badekar - jeg dusjer faktisk aldri. Det er kanskje nasty, men jeg bare bader i badekar.

18. Hjemmefest eller middagsselskap?

– Hjemmefest.

19. Bronzer eller blush?

– Blush!

20. Vin eller cocktails?

– Vin, uten tvil.

Les også: 

Powered by Labrador CMS