skjønnhet

5 très chic frisyrer som passer perfekt på stranden

Enkle, fine, go-to-frisyrer til stranden i sommer.

For la oss være helt ærlige - det er ikke alle som er velsignet med hår som gir bra beach hair.

Publisert

Vi craver lange dager på stranden året rundt. Sol, sommer og strandliv føles skikkelig bra! Men når det er sagt, er det imidlertid ikke alltid vi synes vi ser like bra ut midtveis i en dag på stranden - kanskje særlig hva sveisen angår. 

Den harde sannheten er rett og slett at noen er heldige og har et hår som gjerne får en fantastisk beach hair-look helt av seg selv, mens andre heller føler at the hair is not hairing etter noen timer med salt, vind og sand. 

Derfor er det et must å ha noen fine frisyrer å ty til. Disse 5 funker i ulike hårtyper, og gjør at du kan slippe å stresse over hva salt, sand og vind gjør med manken din.

Les også: 9 bøker du leser på stranden og i parken i sommer

En tvinnet bun

En lav knute i nakken er en sikker vinner til nesten alt du skal her i livet - på middag, jobb eller trening. Den er naturligvis et bra valg også på stranden, og i sommer crusher vi på en variant med en liten twist. Bokstavelig talt! Lager du en lav hestehale, og tvinner denne, for så å kveile den opp i en bun, får du en fin, stram knute i nakken - med det lille ekstra.

Moteprofil Janka Polliani ser superchic ut med tvinnet bun på stranden.

Den lave fletten

Det er ikke uten grunn at vi sier det enkle er ofte det beste. En lav flette fikser du på 1, 2, 3, enten før du drar hjemmefra eller i løpet av en dag på stranden. I tillegg har den definitivt en avslappet, cool girl-vibe på litt Parisisk vis - akkurat den viben vi vil kjøre i sommer.

En lav flette er fin og enkel, og funker i veldig mange ulike typer hår.

Du kommer langt med et pannebånd

Et pannebånd kan gi looken din et mer sporty preg, samtidig som det praktisk nok holder hår unna ansiktet og pannen fri. Deilig når man uansett kommer til å bli svett og våt! I tillegg - hvorfor ikke velge et pannebånd som matcher bikinien? Og de tørker tross alt like fort om du slenger de på svaberget eller over gelenderet i solsteiken!

Moteprofil Petra Henriette Rufi Graven matcher pannebånd og bikini på stranden i sommer.

Claw it

Den store hårklypen er en ekte lifesaver. Den er enkel å ha med seg på stranden - bare klyp den fast i kanten på strandveska, for eksempel - og gjør at du enkelt kan variere frisyre etter behov gjennom dagen. Store hårklyper er dessuten like fine å klype på både half-up og fletter som hele håret.

Modell Idunn Vollan ser fab ut med håret effortlessly satt opp med klype.

Spill videre på wet look-en

En wet look er alltid et sexy valg, og om du først skal tilbringe noen timer på stranden, hvorfor ikke spille videre på dette? Avhengig av hvilket hår du har, holder det kanskje å ha med børste og en gel og en hårspray i veska, for å både forsegle og friske opp looken fra tid til annen. Ekstra hot om du har kortere hår! Og dessuten helt perfekt om du skal hoppe rett videre på restaurant eller hagefest.

Moteprofil Sofie Årnes rocker både kort sveis og en klassisk wet look.

Half-upen er evig

En eller annen form for half-up - med øvre del av håret i knute, hestehale eller flette, for eksempel - vil aldri gå av moten. En praktisk sveis som er både skikkelig feminin og litt sporty, og som vil funke i utrolig mange ulike typer hår. Også en superfresh look på deg som har satt på mikrobraids!

Half-upen er både feminin, sporty og praktisk. Perfekt for sommerens bading!

Les også: Trend: Kjoler med lavt liv

Powered by Labrador CMS