mote

It-veskene som står på ønskelista nå

Dette er de hotteste designerveskene denne sesongen. 

Publisert Sist oppdatert

Vi har spottet en rekke nye og altfor fine it-vesker den siste tiden, så under moteuken i Paris unnet vi oss litt tid til å dra innom de store designerhusene og sjekke ut alle vesketrendene og ikke minst, prøve de på.

 Gatene Avenue de Montaigne og Rue Saint Honoré er perfekte for vindusshopping, men også varemagasinene Samaritaine, Gallerie Lafayette og Le Bon Marché er verdt en tur innom dersom du trenger litt inspirasjon eller vil shoppe neste gang du er i Paris.  

Les også: Fem budjsettvennlige hverdagsvesker

Høstens fineste designervesker

Hobo Bag fra Chloé

Hobo Bag hadde sin debut på catwalken i februar, da Chemena Kamali viste frem sin første kolleksjon for det franske motehuset Chloé. Hun har hentet inspirasjon fra husets arkiver i utformingen av vesken.

Veske fra Chloé, ca kr 25000. 

Vesken kommer i to ulike størrelser og i mange ulike farger. 

Le Teckel fra Alaia

Teckel-vesken prydet vinduene i Alaïa-butikken på Rue de Marignan i Paris.

Le Teckel vesken fra Alaïa kommer i mange ulike farger. På grunn av den korte firkantede formen har den fått navnet teckel etter pølsehund eller dachshund på norsk. 

Veske i kalveskinn fra Alaîa, kr 25.300. 

Buckle Suede Bag fra Prada 

Denne vesken er virkelig et smykke for seg! Elsk på designet og ikke minst størrelsen... Dette er den største versjonen, vesken kommer også i en mindre størrelse og i andre fargekombinasjoner. 

Skinnveske fra Prada, kr 60.000. 

Squeeze Bag fra LOEWE

En av gjestene med en Squeeze-bag på hånda.

Vi spottet mange ulike varianter av Squeeze-vesken blant gjestene på LOEWE-showet i Paris. Vesken hadde sin debut på catwalken høsten 2023 og har virkelig vært en it-veske siden. Også i SS24-kolleksjonen til Loewe prydet vesken catwalken, men da med ulike broderier – virkelig et kunstverk hengende på armen. 

Veske i lammeskinn fra LOEWE, kr 43660. 

Vesken kommer i to ulike størrelser og finnes i flere farger og varianter. 

Mini Flap Bag with Top Handle fra CHANEL 

Mini Flap Bag with Top Handle fra Chanel er designet av Virginie Viard og denne rosa vesken er fra FW2024 kolleksjonen til Chanel.  Veskemodellen kommer i en rekke ulike farger og mønstre. 

Veske i kalveskinn fra CHANEL, kr 67.700. 

Ava Triomphe bag fra CELINE

Hedi Slimane har designet en rekke nye it-vesker for CELINE de siste årene. En del av veskene går under navnet Triomphe på grunn av gull-logoen som pryder veskene. Ava er en av de nyeste modellene og denne i rutet stoff og kalveskinn er helt ny for sesongen. 

Rutete veske fra CELINE, kr 23.500.

Les også: Hedi Slimane takker for seg etter 7 år som sjefdesigner hos CELINE. Går han til CHANEL? 

Andiamo fra Bottega Veneta

Andiamo, som betyr "kom la oss dra" på italiensk, er en av de nye veskemodellene til det italienske motehuset Bottega Veneta. 

En perfekt hverdagsveske med avtagbar stropp som gjør at du også kan ha vesken hengende over skuldrene. Vevd med det karakteristiske Intrecciato-mønsteret som Bottega er så kjent for. 

Veske i lammeskinn fra Bottega Veneta, kr 56.200. 

Vesken finnes i tre ulike størrelser og i en rekke ulike farger og passer til både dame og herre. 

Lady Dior Bag

Den ikoniske Lady Dior-vesken, oppkalt etter prinsesse Diana, er tilbake i motebildet – hottere enn noensinne. Vesken kommer i mange ulike farger, og vi drømmer selvfølgelig om en.

Veske fra Dior, kr 66.000.

Le 5 à 7 Bea fra Saint Laurent

Bea fra Saint Laurent har en størrelse og passform som gjør den til den perfekte hverdagsveske. Ekstra ELLEsk på den ikoniske logoen som en ekstra fin detalj på veska. 

Veske i skinn fra Saint Laurent, ca pris kr  52.800. 

Leopard er super hot akkurat nå og vi har denne lekkerbisken av en veske høyt på vår ønskeliste! 

Powered by Labrador CMS