skjønnhet

10 beautyfavoritter: Nathalie Helgerud

10 produkter jeg sverger til akkurat nå! 

Publisert Sist oppdatert

ELLEs Nathalie Helgerud har jobbet med mote og shopping i ELLE de siste syv årene. Her tipser hun om sine beautyfavoritter. 

10 beautyfavoritter: Nathalie Helgerud

I en jungel av beautyprodukter er det lett å gå seg vill. Tro meg, det har jeg også gjort! Da jeg startet å jobbe i denne bransjen for over 10 år siden, visste jeg overhodet ikke hvordan man brukte en concealer, og øyekrem det trengte da ikke jeg!? Men man tillegger seg en del kunnskap når man jobber med flinke folk og nå er både serum, nattkrem, foundation med ekstra glød og fuktighetsmist en del av min hverdag. Og det skjer ikke at jeg ikke renser huden både morgen og kveld. 

Jeg får stadig spørsmål om hvilke produkter jeg bruker, så tenkte derfor dele 10 beautyprodukter jeg virkelig sverger til. 

Les også: En concealer vi gjerne bruker i hele ansiktet

10 beautyprodukter jeg sverger til nå:

Dream Cream fra Dorah

Dream Cream fra Dorah, kr 299 (annonse). 

Denne "drømmekremen" bruker jeg daglig og som første steg i min sminkerutine. Påfør med en kost akkurat som du påfører foundation. Den gir en helt sinnsyk glød i huden samtidig som den gir fuktighet og inneholder UVA+UVB-filter SPF 30. Jeg har Medium Light! 

Shiseido Revitalessence Skin Glow Foundation

Foundation fra Shiseido, kr 556 (annonse). 

Helt siden jeg prøvde denne foundationen for et år siden, har jeg vært helt frelst. Den dekker så fint (ikke 100 % heldekkende, noe jeg liker) og gjør huden glødende.  Jeg har nummer 230. 

Face Palette fra CAIA 

Classy Summer Palette – Light to Medium fra CAIA Cosmetics, kr 445 (annonse). 

Denne paletten er som et kinderegg. Her har du highlighter, countour, bronze og blush i ett. Jeg bruker contour som mitt daglige solpudder i kinnben, panne og på neseryggen. Også bruker jeg ofte highlighteren som øyenskygge eller på steder der jeg vil det skal gløde litt ekstra.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Nattserum fra Estée Lauder, kr 965 (annonse). 

Hver kveld etter jeg har renset huden, påfører jeg dette nattserumet og det er virkelig verdens beste følelse hver eneste gang. Jeg elsker produkter du kjenner er skikkelig bra for huden, og dette serumet er virkelig det. 

Exuviance Gentle Cream Cleanser

Rensekrem fra Exuviance, kr 389 (annonse). 

Jeg har sensitiv nordisk hud og kan fort reagere på rensekremer med altfor mange aktive ingredienser i seg. Denne rensekremen fra Exuviance er så mild og god for huden, samtidig som den inneholder PHA-syre som eksfolierer og gir huden fukt. 

Exuviance Age Reverse + Rebuild-5 Cream

Ansiktskrem fra Exuviance, kr 899 (annonse). 

Jeg har testet så mange fuktighetskremer de siste årene, men Rebuild-5 Cream fra Exuviance står ut som den absolutte favoritten. Den er så berikende på huden – må virkelig prøves! 

Camilla Pihl Active Refine Eye Cream

Øyekrem fra Camilla Pihl Cosmetics, kr 389 (annonse). 

Jeg elsker fenomenet øyekrem og har testet ut en rekke ulike øyeprodukter de siste årene. Active Refine med niacinamide og hyaluronsyre gir så masse fukt at jeg virkelig ser forskjell de dagene jeg glemmer å bruke den. Jeg smører på et tynt lag før sengetid. 

Ole Henriksen Banana Bright™ Vitamin C Serum 

Serum fra Ole Henriksen, kr 970 (annonse). 

Jeg bruker dette serumet hver morgen før fuktighetskrem. Elsker virkelig duften, konsistensen og den freshe følelsen man får når man påfører Banana Bright Vitamin C Serum. Og visste du at C-vitamin er proppfull av antioksidanter som gir huden masse fukt. 

Clarins Cryo–Flash Cream-Mask 

Ansiktsmaske fra Clarins, kr 570 (annonse).

Denne ansiktsmasken er bare en vill opplevelse i seg selv. Den kjøler ned huden og det kjennes ut som det blåser kaldt rundt deg, akkurat som en kryoterapi. Virkelig bare må testes ut! 

CAIA That Extra Hydration

Ansiktsspray fra CAIA, kr 245.

 Jeg er avhengig av denne sprayen og har alltid en stående på pulten, en på baderommet og en miniversjon i sminkepungen. Denne sprayen er perfekt å sette sminken med, men den gir også huden masse masse fuktighet. 

Powered by Labrador CMS