mote

Åpner Europas største klokkebutikk 

Foto: Urmaker Bjerke

Dette er rett og slett «heaven» for alle klokkeelskere. 

Publisert Sist oppdatert

For over 100 år siden, i 1923, åpnet Paul Bjerke en liten urmakerbutikk i Brugata i Oslo. I dag har Urmaker Bjerke blitt en klokkegigant og huser verdensledende urprodusenter innen luksussegmentet. Nå åpner familiebedriften dørene til sitt nye hjem på Egertorget – midt i hjertet av Oslo – og blir dermed en del av Promenaden Fashion District. 

Bjerke-huset er fordelt over tre plan og disponerer hele 2700 kvadratmeter, så her finnes det mildt sagt noe for enhver smak. OMEGA, Tudor og TAG Heuer får egne boutiques i Bjerke-huset, og butikken huser også Nordens største Patek Philippe-avdeling på 120 kvm.

Omega har fått egen butikk inne i Bjerke-huset.

 Kjente og kjære (og meget eksklusive) merker som Cartier, Breitling, Longines og Hublot vil også være tilgjengelig. I det nye Bjerke-huset har også Bjerke Vintage & Pre-Owned også fått egne lokaler. 

Aleksander Bjerke Opsahl, salgsdirektør i Urmaker Bjerke, sier dette om åpningen av Bjerke-huset.

– Med Bjerke-huset ønsker vi å hevde oss internasjonalt, samtidig vil vi ha enda større mulighet til å pleie det nære og tette båndet med kundene våre. 

Annette Lund (CEO i Promenaden Management) holder en tale under den offisielle åpningen av Bjerke-huset. I bakgrunnen står Halvor Bjerke til venstre og (fra høyre) Joakim Bjerke og Aleksander Bjerke Opsahl. 

Besøk Øvre Slottsgate 23 for en magisk opplevelse. 

Powered by Labrador CMS