skjønnhet

Årets beste julekalendere

Våre favoritter – som ikke er utsolgt (enda) ...

Publisert Sist oppdatert

Når desember nærmer seg, er det mange som gleder seg til å telle ned dagene til jul med en adventskalender. Og for en ekte beauty junkie er det rett og slett en liten drøm! 

Årets julekalendere er fylt med alt fra luksuriøse hudpleieprodukter til sminke, parfymer og velværeartikler som gir litt ekstra hverdagsluksus i førjulstiden. Enten du leter etter den perfekte gaven til deg selv eller en du er glad i, finnes det noe for enhver smak i årets «jungel» av julekalendere. Det er det ingen tvil om at skjønnhetsjulekalendere har blitt en supertrend (noen blir utsolgt på minutter...), og det lanseres tidligere og tidligere for hvert år. 

I denne saken ser vi nærmere på våre favoritter som gir små – eller store (flere brands kjører full size-produkter) – overraskelser hver dag fram til jul.

Les også: Unboxing av CAIA Cosmetics-kalenderen (denne er dessverre utsolgt). 

Skinsecret

Er du allerede K-Beauty-fan, er denne kalenderen for deg. Kalenderen er også en fin måte å bli kjent med ulike K-Beauty-brands som Round Lab, COSRX, Mixsoon, Skin1004, Beauty Of Joseon, Anua og Axis-Y.

Rituals 

Adventskalenderen fra Rituals er en evig favoritt hos mange, og årets versjon skuffer ikke. Kalenderen finnes i fire ulike varianter: Classic, Deluxe, Premium (over) og Mens. Premium-kalenderen inneholder tre full size-produkter og flere mindre skjønnhetsfavoritter og dufter til hjemmet. 

Rituals Premium Advent Calendar, kr 1799.

Lancôme 

Denne kalenderen er for deg som ønsker både hudpleie og sminke – i tillegg til et hint av duft. I den elegante Lancôme-kalenderen får man 24 luker med merkets bestselgende produkter. 

Lancôme, kr 2400 (annonse).

No7

 

Adventskalenderen fra No7 er for deg som elsker hudpleie – både til ansikt og kropp – og som ønsker å utforske brandets sortiment. Her får man kun full size-produkter (25 stk), så denne er virkelig et kupp. 

No7, kr 2499. 

YSL 

Den glamorøse kalenderen til YSL er for sminke- og duftelskeren, som er glad i en bold leppe på julebord og som ønsker å utvide partyme-sortimentet den kommende sesongen. Her får man flere av merkets bestselgere slik som Black Opium-parfymen og Rouge Pur Couture-leppestiften. 

YSL, kr 4750 (annonse). 

Kiehl's

Denne er for hudpleienerden! For deg som allerede er Kiehl's-fan er denne kalenderen er drøm – og for deg som enda har til gode å teste ut hår- og hudpleiesortimentet, er den også genial. Kanskje du finner en ny favorittrutine denne julen? 

Kiehl's, kr 1750 (annonse). 

Lyko 

Hvis man er en ekte beauty junkie, og elsker å teste ut forskjellige produkter og brands, kan Lyko sin adventkalender være et fint alternativ. Her får man produkter fra populære merker som HaruHaru, Glöd Sophie Elise, Inkey List og Essie. 

Lyko, kr 1399 (annonse). 

Camilla Pihl Cosmetics

Her får du det beste av hår- og hudpleie og sminke fra Camilla Pihl Cosmetics. Om det så er en ansiktsmaske, en fin blush eller highlighter, er alle produktene tilpasset en «glødende» partysesong. 

Camilla Pihl Cosmetics, kr 1899 (annonse). 

LNDA by Linda Johansen

Den populære julekalenderen til Linda Johansen lanseres 10. oktober. Kalenderen har en samlet verdi på over 11 000 kroner, så denne er virkelig verdt å sikre seg, spesielt om man allerede er fan av Linda Johansen-produktene.

LNDA by Linda Johansen, kr 3599. 

Til han: 

Denne er for mannen som ønsker seg litt ekstra pleie gjennom julen – samt litt accesooirer til hjemmet som håndsåpe og duftlys. 

Men's Advent fra Rituals, kr 1199.

Les også: Julesettene til Westman Atelier inneholder alle fargene vi ønsker oss nå. 

Powered by Labrador CMS