mote

Back to work-garderoben: Våre stylingtips

La deg inspirere av disse kontorvennlige hverdagsantrekkene.

Publisert Sist oppdatert

Fresh og klar for jobb etter ferien? Mange kan ofte oppleve en aldri så liten klesskrise når man kommer tilbake til hverdagen etter en ferie. Men med noen enkle triks kan man gi seg selv en oppdatert garderobe som føles like sommerfresh som den er kontorvennlig. 

La deg inspirere av disse hverdagsantrekkene, og oppdater garderoben din med inspirerende stylingtips som gir nytt office look-liv til klassikere som bermudashortsen, den lille kjolen, stråvesken og det lange skjørtet. 

Back to work-styling: 

Fortsett å bruke den hvite sommerkjolen din og gi den office life ved å style med et par statement- sandaler og et trendy skaut. 

Hvorfor ikke starte jobbuken ekstra chic og gå for et fint sett som dette?  Et kort plissé-skjørt stylet med matchende jakke med en stram knute i nakken. 

Bermudashorts var en stor sommertrend, og vi tar den videre inn i høstsesongen, helst stylet med en lekker tweedjakke og gulløredobber. En liten forsmak på 80-tallets glamorøse trend som kommer sterkt tilbake denne høsten. 

En stram blazer gjør mye med et antrekk. Style dine sommerlige kjoler med en chic og oversized blazer – enkelt, men åh, så fint!

Style det lange skjørtet med en kort jakke over - og miks gjerne inn høstaktige materialer som denim, lakk og lær.

Heng noen trendy charms på stråvesken – et enkelt hack for å tilføre sommerlige vibes til back to work- antrekket. 

Hva med en preppy back to work-look? Style dine korte partykjoler med flate loafers for en girly vri på kontorantrekket. 

Bermudashorts og klassiske Chanel-pumps – ja, takk!

Les også:  Tre sommerlige måter å style jeansen på

Powered by Labrador CMS