Bakte egg i avokodo med Brie
Dette må du bare prøve! Perfekt påskemat!
Bakte avokodo med egg, er super enkelt å lage og smaker kjempe godt. Er du klar for å teste ut noe nytt du kan servere til helgefrokosten?
En fransk touch: Du kan gjøre retten enda mer spennende ved å tilsette Brie!
Slik gjør du:
1. Start med å dele avokadoene i to og fjern steinen. Grav ut litt av avocadokjøttet slik at egget får plass.
2. Legg deretter avokadoene i en ildfast form og knekk ett egg i hver avokadohalvdel. Krydre med salt, pepper og strø litt chilli over. Er du ekstra vågal, kan du legge en skive Brie i hver avokodohalvdel før du tilsetter egget.
3. Stek deretter avokadoeggene på 180 grader i 20 minutter eller til eggehvitene er helt faste.
4. Mens avokadoeggene er i ovnen steker du bacon i en panne til de blir spøstekt.
Server avokadoeggene med finhakket vårløk og biter av sprøstekt bacon, og gjerne med deilig nybakt brød til.
Bon Appétit