mote

På ønskelista i august

– Dette drømmer vi om nå! 

Publisert Sist oppdatert

August er en av mine favorittmåneder! Oslo viser seg fra sin beste side med sol og masse glade folk på barer og restauranter med fulladet batteri etter en deilig sommerferie.

  For meg har alltid august vært som en ny start – og det er også starten på en ny sesong i moteverdenen, og ikke minst moteuka i København neste uke. Jeg har alltid vært en ønskeliste person, og elsker å samle inspirerende antrekk og plagg jeg ønsker meg i mapper på Macen og mobilen. 

Akkurat nå står en ny veskemodell fra CELINE høyt på ønskelista, i tillegg til en vest (et så genialt plagg å bruke nå i august) og ikke minst et par super fine ballerinasko. 

Psst! Spent på hva august har å by på for deg og ditt stjernetegn? Les månedshoroskopet for august her! 

Dette står på ønskelista nå!

Nino Bag Medium fra Celine,  kr 36.000. 

Noe sier meg at vi kommer til å se mye av den nye veskemodellen til CELINE i trendbildet fremover. Jeg hadde uansett ikke hatt noe imot å ha den i min veskegarderobe... 

Ballerinasko fra & Other Stories, kr 1300 (annonse). 

Ballerinasko er virkelig på alles føtter for tiden og disse med broderte blomster på vil jeg style til et par jeans og en deilig kashmirgenser i høst. 

Solbriller fra Miu Miu, kr 4821. 

Oversized vest fra COS, kr 1750 (annonse). 

Bermudashorts fra COS, kr 1150 (annonse). 

Et oversized sett bestående av vest og bermudashorts er så fresht å kombinere til alt fra flip flops til høye hæler og ballerinasko. Og passer perfekt både til jobb og når du vil pynte deg litt.  

Kjole fra Zara, kr 579. 

Til en varm sommerdag man vil føle seg litt ekstra fin... 

Badedrakt fra H&M, kr 329 (annonse). 

Maxiskjørt fra ARKET, kr 990 (annonse). 

Et maxiskjørt er et gøy plagg man kan kombinere til alt. Passer fint både til en strikkegenser, men også til en tank top eller body med en kort boucléjakke over. 

Topp fra Ganni, kr 2295. 

Babydoll-toppene er tilbake i motebildet og denne søte saken er perfekt å style med et par jeans og høye hæler. 

Baggy jeans fra H&M, kr 399 (annonse). 

Powered by Labrador CMS