Camilla Pihls bananpannekaker
Denne oppskriften må du prøve.
Det er jo bare å innse at brødskiva har fått konkurranse på frokostbordet. I disse tider blir det vanligere og vanligere å lage frokost uten hvetemel og melk. Og for de som skal holde seg unna akkurat dette, enten være seg dietter eller intoleranse, så er bananpannekaker et perfekt måltid.
Vi i redaksjonen har testet ut bananpannekakeoppskriften til vakre Camilla Pihl, og den kan virkelig anbefales.
Camilla Pihls bananpannekaker
Du trenger:
1 banan
2 egg
1 spiseskje kokosolje
1 spiseskje mandelsmør eller annet nøttesmør
1/2 spiseskje kanel
Bland alle ingrediensene i en smoothiemaskin/blender og bland det hele godt til røren blir luftig og fin. Da er det bare å helle små pannekaker direkte opp i en varm stekepanne og nyte dem med friske bær, eller med min nye favoritt: En dæsj creme fraîche med pasjonsfrukt! Enjoy!
Du kan lese innlegget til Camilla Pihl på bloggen hennes HER hvor hun til og med har laget en liten video.