skjønnhet

Beautyfavoritter: Mine siste "empties"

6 produkter jeg har testet i det siste - og digget nok til å bruke helt opp!

ELLE-journalist Sara Flaaen Licius tipser om 6 beautyfavoritter blant produkter hun nylig har testet.

Publisert

Det å ha gode produkter i pleierutinen er intet mindre enn hverdagsluksus - så jeg er alltid åpen for tips og favoritter. Det er imidlertid langt fra bare-bare å navigere gjennom jungelen av skjønnhets- og pleieprodukter pluss trender og anbefalinger.

Jeg er ingen ekspert, men en flittig tester, og her har du 6 skjønnhetsprodukter jeg har digget nok til å bruke helt opp.

Les også: Hvor lenge er det ok å være ute i sola?

- Det perfekte sommerproduktet

Mange foretrekker null eller lite sminke om sommeren - når været uansett er varmt og huden hakket mer glødende. En god primer er gull å ha for hånden likevel, enten du bygger videre med annen hudsminke, eller bare bruker den for å jevne ut hudtonen, matte ned eller få glød.

Jeg falt veldig for Dr. Brandt sin Pores No More Pore Refiner Primer som minimerer synligheten av porer og også absorberer olje. Den har altså en mattende og utjevnende effekt - det perfekte sommerproduktet. Den har i tillegg en liten tint, og en slags skimrende, perlende finish. Her trengs bare ett stikkord: sommerglød!

Primeren Pores No More fra Dr. Brandt jevner ut og matter ned, samtidig som den gir glød. Kr 495 hos NordicFeel (annonselenke).

- En leave-in som har alt

Vel, nesten. 

Denne fra Maria Nila er utviklet spesielt for krøller og er en fet, oljete leave-in-krem. Helt perfekt for meg og manken min! Det er forresten utrolig mange av Maria Nilas produkter som står på favorittlisten min (som saltvannssprayen og salty-kremen, shimmerspray, hårspray, Repair-serien, og hårmasken i samme serie som denne. Just sayin'.)

Grunnen til at jeg skriver at denne nesten har alt, er at jeg synes den lukter litt rart. Ikke vondt heller - men når jeg a) skal påføre mye produkt i håret mitt, og b) ikke skal skylle ut, vil jeg gjerne at det skal lukte ELSK. 

Når det er sagt, er et annet gigantisk pluss med dette produktet rett og slett forpakningen. Kan alle hårprodukter komme i en (resirkulert)) metalltube som kan brettes? Det er rett og slett helt fantastisk praktisk, både fordi du enkelt får ut alt, og fordi den tross alt begynner å ta mindre og mindre plass på badet og i vesken. Genialt. I approve!

Leave-in Coils and Curls fra Maria Nila er dødsdigg, og kommer i verdens mest praktiske forpakning. Kr 309 hos Lyko (annonselenke).

- Fukt på farten

Jeg sier det igjen: jeg er blitt avhengig av å ha en face mist tilgjengelig. Det er en så digg oppfrisker, pluss at det kan tilføre huden mye bra på farten. Med andre ord, pløyer jeg stadig gjennom ulike flasker face mist - og denne fra Emma S. har jeg tømt en gang før. Den er skånsom, beroligende og frisk! Inneholder niacinamid som både demper rødhet og styrker hudbarrieren. Bestevennen i veska som gir deg rask tilgang til fukt på farten.

Soothing Facial Mist fra Emma S. er med overalt. Kr 185 hos Lyko (annonselenke).

- Full av alt det gode

Dermalogica sin Skin Smoothing Cream er en av bestselgerne deres, og det skjønner jeg godt. Elsker hvordan den bare smelter på huden.

Den lover 48 timers fukt takket være en aktiv teknologi som jobber molekylært ved å danne en nettlignende overflate, som gjør at huden holder på fukt kontinuerlig, pluss reduserer vanntap. I tillegg er den full av alt det gode du vil ha i en fuktighetskrem: hyaluronsyre, agurk, vitamin C og E og mer. Huden vår utsettes for litt av hvert av belastning om sommeren, og denne kremen er en god boost som i tillegg til å fukte, beskytter mot stress fra ytre påvirkninger og forebygger aldringstegn.

Skin Smoothing Cream gir massevis av fukt til huden - og smelter inn. Kr 615 hos Dermalogica.

- Livredderen 

Det er nok den tredje sprayboksen med La Roche-Posays SPF50-mist jeg bruker opp. Og det er ikke fordi den ikke er drøy i bruk, men fordi den er en ekte livredder. Tynn, transparent mist som verken kjennes eller er synlig kommer ut av denne! Enkel å ha med på farta, og perfekt over makeup. Den har i tillegg anti-shine-egenskaper, noe som er et ekstra pluss om sommeren. Jeg tror ikke det finnes noen annen solfaktor-mist for meg, jeg.

Forresten - hvis du er svett eller våt når du påfører, kan du kanskje sjekke kjapt om du har tegn til  noe svakt hvitt neste gang du går forbi et speil. Ellers tør jeg påstå at du kan stole på transparensen til dette produktet, og at den definitivt fungerer for et bredt spekter av hudtoner.

Det er La Roche-Posay som har den aller beste solfaktor-misten, mener nå jeg. Kr 249 hos Farmasiet.

- En skikkelig deilig intensiv-kur

Du vet de produktene som virkelig føles bra? Denne hårkuren fra svenske Sachajuan var et sånt produkt. En velduftende, intensiv, fet hårkur som skal reparere ødelagt, slitt og overbehandlet hår.  Den kan bringe styrke, glans og vitalitet tilbake til håret ditt, noe som ikke bare ser bra ut, men som også gjerne gjør det lettere å style. Den er utviklet for å ha en langvarig effekt, og er med Ocean Silk Technology som Sachajuan er kjente for. Denne er ikke dum å kjøre noen runder med etter en lang sommer, for å si det sånn!

Denne intense krøllekuren fra Sachajuan er perfekt nå etter sommeren. Kr 314 hos Boozt.

Les også: Ekspertenes 3 bud for sminke i sommervarmen

Powered by Labrador CMS