skjønnhet

Beautyfavoritter: Mine siste "empties"

Disse var verdt å teste - og verdt å bruke helt opp.

ELLE-journalist Sara Flaaen Licius tipser om 6 beautyfavoritter blant produkter hun nylig har testet.

Publisert

Det å ha gode produkter i pleierutinen er intet mindre enn hverdagsluksus. Med andre ord: jeg er alltid åpen for tips og nye favoritter. Det er imidlertid langt fra bare-bare å finne ut av hva som er verdt det i dagens jungel av skjønnhets- og pleieprodukter pluss trender og anbefalinger.

Jeg er ingen ekspert, men en flittig tester, og her har du 6 skjønnhetsprodukter jeg har digget nok til å bruke helt opp.

Les også: Hudpleieeksperten: Slik finner du ut hvilke anti-ageingredienser som passer best for din hudtype

- First things first

Jeg er obsessed med Maybellines SunKisser blush! Jeg er en natural girl som ikke bruker sminke i det hele tatt utenom når jeg er booket til shoot - jeg prikker bare på litt blush. Disse kommer i mange fargenyanser - også i highlighter-format! - og de sitter virkelig på hele dagen. Yesss. Jeg har lagt min elsk på fargen 'City Sizzle', og er godt nedi min andre pakke med dette produktet.

Blushen SunKisser fra Maybelline, kr 139 hos Nordic Nest (annonselenke)

- Verdt hypen

Både jeg og lillesøsteren min (som forresten er 10 år yngre enn meg) sverger til rensene fra CeraVe. Merket har vært en del hypet - og jeg kan skrive under på at det er verdt det. Dette er en superbehagelig, skånsom, skummende rens som renser porene, reduserer urenheter og overflødig sebum uten å forstyrre den beskyttende hudbarrieren. Yes please. Inneholder også tre essensielle ceramider, salisylsyre (BHA) og niacinamid. Velegnet til både hud som har tendens til akne og sensitiv hud. 

CeraVe sin Blemish Control Cleanser, kr 155 hos Lyko (annonselenke)

Les også: Beste leppestift for 2024

- Beste saltvannsproduktet

... jeg noen gang har testet. Har brukt denne i et par år! Med krøllene mine er det best å bruke en salty krem istedenfor en saltvannsspray for å oppnå beachlooken - og det ser det jammen ikke ut til å være altfor mange som lager. Elsker denne fra Maria Nila! 

Maria Nila sin Salty Cream, kr 277 fra Beautycos.

- Forpakningen er et stort pluss

Først og fremst er det kanskje verdt å si at jeg har stor tillit til Clinique. De lager utrolig gode produkter, og jeg har brukt flere av dem i ååårevis. Denne øyekremen elsket jeg fordi det virkelig følte at den ga massevis av digg fukt til området under øynene mine, pluss at den har utrolig praktisk forpakning. Denne "oppover-pumpen" gjør det både lett å dosere (for hvor mye produkt trenger du egentlig under øynene) og faktisk klare å få ut alt.

Moisture Surge Eye 96H Hydro-Filler Concentrate fra Clinique, kr 422 hos Nordic Feel (annonselenke)

- Serum og olje i ett 

Mulig jeg bare er konservativ, men jeg kan bli skeptisk om håroljene jeg tester blir for "serumaktige". En ren, rik hårolje er skikkelig hellig for meg og krøllene mine! Denne fra Cantu er en nærende hårolje utviklet for å fremme sunnere og sterkere hår. Det er snakk om en let formel som gir dyp hydrering og viktige næringsstoffer til både hår og hodebunn, og biotintilsetningen skal bidra til å fremme hårvekst og til at håret ditt ser fyldig og livlig ut. Påføres - og masseres inn - i både hår  og hodebunn.

Kan brukes i både vått og tørt hår, noe som gjør den perfekt for daglig bruk eller som en dyptvirkende behandling. 

Cantu sin Biotin-infused Hair and Scalp Oil,  kr 113 hos Lookfantastic.

- Tyngde og mindre frizz

Hele denne serien fra KMS er utviklet for å redusere brusete og uregjerlig hår. Sjampoen skal i tillegg mykgjøre overflaten til hvert hårstrå, og på den måten gjøre det lettere å forme og kontrollere håret. I mitt hår, opplever jeg å få fin tyngde av å bruke både sjampo og balsam, og føler at de gjør håret både mer samlet og mer glansfullt!

Kms California Tame Frizz Shampoo, kr 320 hos Blivakker (annonselenke)

Les også: 10 favoritter for deg med krøller

Powered by Labrador CMS