mote

Darja Barannik fronter ny Bik Bok-kolleksjon 

Se alle plaggene her! 

Publisert

I dag er den nye kapsel-kolleksjonen til Bik Bok ute i butikk. Kampanjen er frontet av norske Darja Barannik som har stylet kolleksjonen på sin måte. Kapselkolleksjonen består av 9 plagg i tillegg til et belte og en veske, og består av blant annet den perfekte dressen og plagg i sorte blonder. 

Julie Varner og hennes designteam ønsket å skape en sterk og feminin kolleksjon, Darja er en evig muse for oss, kan hun fortelle. 

– Tanken var å skape en sterk og feminin kolleksjon med utgangspunkt i den perfekte dressen. Tailoring har lenge vært en viktig kjerneverdi for Bik Bok og vi ser nå at trenden går mot de mer feminine silhuettene, vi ønsket derfor å skape en liten kolleksjon med fokus på de riktige detaljene, sier Julie. 

Hva er dine favorittplagg fra kolleksjonen? 

Dressen og braletten. Dette er den absolutte perfekte "powersuiten" i mine øyne, og sammen med braletten blir den akkurat passe feminin og "hot". På jobb styler jeg den med sneakers og en hvit t-skjorte. 

Vi så fort da vi designet kolleksjonen at denne kolleksjonen passet Darja godt. Hun er en av våre hovedambassadører, som vi har jobbet tett med i mange år nå og vi har stor tillit til at hun forstår brandet vårt og får det til å skinne på sin unike måte. 

Se alle plaggene fra Tailoring Capsule styled by Darja Barannik: 

Blazer, kr 1499.

Dressbukser, kr 1099. 

Blondetopp, kr 399. 

Blondeskjørt, kr 499. 

Bralette, kr 399. 

Maxikjole, kr 999. 

Strikket vest, kr 599. 

Maxiskjørt, kr 999.

Baguetteveske, kr 499. 

Paljettskjørt, kr 599. 

Belte, kr 399.

Powered by Labrador CMS