Caroline Skjelbreds perfekte mandagssuppe
Denne vil vi ha til middag i dag!
Spinatsuppe: Hva er vel bedre enn å starte uken med en god og smakfull suppe, proppfull av ting som er godt for deg.
Suppe er jo også både varmende og deilig på en kald høstdag som i dag.
Denne spinatsuppen smaker fantastisk, er full av godsaker for kroppen og tar bare ti minutter å lage!
Genial oppskrift: Du kommer til å imponere med denne kyllingretten!
SUPERSUPPE - spinatsuppe med en tvist
Til 2 personer, cirka 10 minutter
Du trenger:
2 egg
1 gul løk
2 poser spinat
1 terning grønnsaksbuljong (økologisk)
3 dl vann
1 boks kokosmelk (den tykkeste varainten)
Pinjekjerner
Chilliflak
Fersk koriander
Slik gjør du det:
Kok opp vann og ha eggene i vannet. La så eggene koke i ni minutter.
Skjær opp løken i strimler, og stek den gyldenbrun.
Fres opp litt olje i en kjele og ha oppi spinaten litt etter litt. Stek spinatbladene flate.
Tilsett tre desiliter vann og en terning grønnsaksbuljong i kjelen, og la det putre.
Ha oppi den stekte løken.
Hell deretter alt over i en blender og tilsett en desiliter kokosmelk – dette gir suppen ekstra fylde og en deilig smak.
Smak til med litt nykvernet pepper.
Hell suppen tilbake i kjelen og la det småputre på lav varme mens du tilbereder pinjekjernene.
Chili-pinjekjerner:
Ha en neve pinjekjerner sammen med en klype chiliflak i en tørr stekepanne.
La det småsteke over medium varme noen få minutter, pass på at det ikke brenner seg.
Server suppen i en bolle med et hardkokt egg delt i to.
Strø over litt koriander, de chillistekte pinjekjernene og nykvernet pepper.
Serveres med godt brød ved siden av.
God middag!
Sjekk ut bloggen til Caroline her!