Caroline Skjelbreds perfekte mandagssuppe

Foto: Caroline Skjelbred

Denne vil vi ha til middag i dag!

Publisert Sist oppdatert

Spinatsuppe: Hva er vel bedre enn å starte uken med en god og smakfull suppe, proppfull av ting som er godt for deg.

Suppe er jo også både varmende og deilig på en kald høstdag som i dag.

Denne spinatsuppen smaker fantastisk, er full av godsaker for kroppen og tar bare ti minutter å lage!

Genial oppskrift: Du kommer til å imponere med denne kyllingretten!

SUPERSUPPE - spinatsuppe med en tvist

Til 2 personer, cirka 10 minutter

Du trenger:

2 egg

1 gul løk

2 poser spinat

1 terning grønnsaksbuljong (økologisk)

3 dl vann

1 boks kokosmelk (den tykkeste varainten)

Pinjekjerner

Chilliflak

Fersk koriander

Slik gjør du det:

Kok opp vann og ha eggene i vannet. La så eggene koke i ni minutter.

Skjær opp løken i strimler, og stek den gyldenbrun.

Fres opp litt olje i en kjele og ha oppi spinaten litt etter litt. Stek spinatbladene flate.

Tilsett tre desiliter vann og en terning grønnsaksbuljong i kjelen, og la det putre.

Ha oppi den stekte løken.

Hell deretter alt over i en blender og tilsett en desiliter kokosmelk – dette gir suppen ekstra fylde og en deilig smak.

Smak til med litt nykvernet pepper.

Hell suppen tilbake i kjelen og la det småputre på lav varme mens du tilbereder pinjekjernene.

Chili-pinjekjerner:

Ha en neve pinjekjerner sammen med en klype chiliflak i en tørr stekepanne.

La det småsteke over medium varme noen få minutter, pass på at det ikke brenner seg.

Server suppen i en bolle med et hardkokt egg delt i to.

Strø over litt koriander, de chillistekte pinjekjernene og nykvernet pepper.

Serveres med godt brød ved siden av.

God middag!

Sjekk ut bloggen til Caroline her!

Powered by Labrador CMS