mat
Chiapudding med kokosmelk og klementin
Dette er den perfekte hverdagsfrokosten!
Å lage chiapudding er såre enkelt - og vanvittig godt.
Du kan tilsette hva du måtte ønske, men vi foretrekker å proppe den full med antioksidanter og vitaminer som er bra for deg.
Emilie Nereng tipser her om sin favoritt, som blant annet inneholder klementin og kokosmelk.
Chiapudding med kokosmelk og klementin:
La denne stå i kjøleskapet over natten så har du en deilig og næringsrik frokost klar neste morgen.
Du trenger:
3 ss chiafrø
1,75 dl lett kokosmelk
1 ts lønnesirup
1⁄2 ts vaniljeessens
Et dryss kanel
Til servering: Klementin i skiver, bær og kokosflak.
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene til chiapuddingen i en beholder eller skål, sett i kjøleskapet og la stå i minst 4 timer, eller natten over.
Skjær tynne skiver av en klementin eller annen frukt og press det langs kanten av glasset du vil servere i.
Hell oppi ferdig chiapudding og topp med bær.
Flere oppskrifter:
Overnight chiapudding med raw-kake
8 enkle og supersunne frokoster