Vår nye frokostfavoritt
Dette må du prøve å lage!
Chiapudding er supergodt!
Vi deler oppskriften på vår nye favorittfrokost.
Tilsett noen kirsebær uten stein og for øvrig kan du bruke de bærene du liker best.
Puddingen kan lages dagen i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Ha på de ekstra bærene rett før servering.
God morgen!
Chiapudding oppskrift
Dette trenger du
Tid: 15 min + nedkjøling. 6 porsjoner
6,25 dl kokosmelk
55 gram hvite chiafrø
1 ts vaniljeekstrakt
2 ss honning eller ren lønnesirup
1 middels stor banan, i biter
1 ss appelsinskall, finstrimlet
300 gram blandete bær
Slik gjør du:
1. Ha kokosmelk, chiafrø, vaniljeekstrakt og honning i en stor bolle. Dekk til og sett bollen i kjøleskapet i minimum en time eller over natta til den tykner.
2. Visp kokosmelkblandingen sammen med banan, appelsinskall og 2/3 av bærene. Bruk en skje og fordel blandingen i seks glass. Glassene skal kun fylles 3/4.
3. Sett glassene i kjøleskapet i 30 minutter, til puddingen har blitt tjukk. Ha på resten av bærene og server.