mote

Cindy Crawford og Kaia Gerber:
– Jeg har aldri gjort noe sånt i Paris før.
Det var spesielt.

Omega-ambassadørene Kaia Gerber og Cindy Crawford er på plass i Paris under de olympiske sommerlekene 2024.

Vi har fått en prat med mor og datter som er i Paris i anledning OL.

Supermodell Cindy Crawford og modelldatteren hennes Kaia Gerber er i Paris i anledning OL. Duoen er begge ivrige sportsentusiaster og de er også globale ambassadører for klokkemerket Omega. Omega har det store og ærefulle ansvaret med å være offisiell tidtaker under de olympiske lekene, et ansvar den sveitsiske urmakeren har hatt helt siden 1932. 

På lørdag ble det holdt en glamorøs åpningsfest på Omega House i Paris, der Cindy og Kaia ble ønsket velkommen som stedets første æresgjester. Omega House fungerer som den offisielle tidtakerens eksklusive hjem i løpet av de olympiske sommerlekene 2024.

Omega-amassadørene Kaia Gerber og Cindy Crawford er på plass i Paris under de olympiske sommerlekene 2024.

Velkommen til Paris! Hvordan liker dere byen under de olympiske leker?

Cindy: Dette er mine fjerde olympiske leker. Hver gang jeg kommer til en by som er vert for OL, er det spennende. Selvfølgelig har både Kaia og jeg tilbrakt mye tid i Paris i forbindelse med mote. Så det er en morsom ny vri se byen gjennom OL. Men Paris er fortsatt den byen vi kjenner og elsker.

Kaia: Å få se åpningsseremonien på Seinen var noe man bare opplever én gang i livet. Det var bare så kult. Og alle utøverne de hadde samlet for anledningen – det var definitivt høydepunktet for meg så langt.

Cindy: Jeg synes det er flott. Selv turistene du ser er andre typer – de er olympiske turister. Det er en annen folkemengde her nå. Selvfølgelig håper vi på litt bedre vær. Men Paris fortsatt en vakker by, selv i regnet.

Cindy Crawford og Kaia Gerber.

Fortell oss mer om den spektakulære åpningsseremonien!

Kaia: Det var gøy å dele paraply med mamma – og bli gjennomvåt. Og selvfølgelig, Celine Dions opptreden var så rørende og emosjonell. Det var fantastisk.

Cindy: Ja, for meg var Celine definitivt et høydepunkt under seremonien. Da båtene kom nedover elven, lekte vi en morsom lek med å prøve å gjette hvilket land som ville komme som nestemann alfabetisk.

Kaia: Du kan ikke forestille deg hvor mange land som begynner med G.

Cindy: Jeg vet, vi glemte mange av G-landene. Men det er bare å erkjenne at hver eneste av de båtene hadde så mange utrolige idrettsutøvere ombord, som har jobbet så hardt for å være her ... selv idrettsutøverne fra land som ikke er «mine» heiet jeg på.

Har dere sett noen andre arrangementer ennå?

Cindy: I dag dro vi og så på turn. Jeg har aldri gjort noe sånt i Paris før. Det var spesielt.

Hvilke minner har dere fra OL da dere vokste opp?

Cindy: Min familie elsker OL. Jeg vokste opp i Illinois og vi gledet oss til sommer- og vinter-OL hver gang. Vi så det hjemme sammen som en familie. Vi visste om hver eneste medalje som USA vant. Det var underholdning for oss. Så da jeg ble invitert av Omega til mitt første OL, kunne jeg ikke tro det. Det andre OL jeg besøkte var i Beijing, og jeg kunne ta med hele familien min. Så dette er faktisk Kaia sitt tredje OL.

Kaia: Jeg føler meg ganske bortskjemt fordi mine barndomsminner fra OL er å faktisk være fysisk til stede der. Jeg tror jeg var syv år gammel da vi dro til Beijing. Jeg fikk se disse utrolige idrettsutøverne på nært hold. Å se Michael Phelps vinne gull, det er øyeblikk som jeg faktisk var fysisk til stede for. Jeg har så gode minner fra å være på OL med Omega. Det er fantastisk å kunne fortsette med det og spesielt å komme tilbake sammen.

Kaia Gerber og Cindy Crawford. Mor og datter på den røde løperen i Paris 27. juli 2024.

Er det noen olympisk sport dere selv kunne tenke dere å prøve?

Kaia: Jeg har spurt alle om dette. «Hvilken sport ville du gjort som du faktisk kunne vært ok til,» og  «Hvilken sport ville du gjort hvis det ikke handlet om ferdighetsnivået ditt.»

Cindy: Hva er svaret ditt, da?

Kaia: Hvis det ikke handler om ferdighetsnivået mitt, ville jeg sagt turn. Men jeg er bare ikke bygget for det. Det er veldig klart for meg. Men jeg synes turn er så imponerende å se på.

Cindy: På ungdomsskolen og videregående drev jeg med friidrett, så jeg liker å løpe hekkeløp. Jeg kunne sannsynligvis ikke kommet meg over en hekk i dag. Men i tankene mine kan jeg. Jeg kunne gjort den lave (ler).

Dere har også sett Omega’s tidtaking i aksjon. Hva tror dere det krever å gjøre den jobben?

Cindy: Jeg tror de samme verdiene som Omega bringer til tidtaking er hva Omega står for. Det er fortreffelighet og presisjon. Når folk investerer i en fin klokke, ønsker de akkurat det, og i OL kan måling av hundredels sekunder være forskjellen mellom å vinne og tape. Jeg synes det er ganske kult at Omega har tatt på seg det ansvaret som en del av sin kulturarv som bedrift.

Hva inspirerer dere mest med de olympiske idrettsutøverne?

Kaia: Jeg tror enhver jobb krever disiplin. Men nivået av disiplin som disse olympierne dedikerer år av livet sitt til, og mengden press de er under, og måten de må prestere under det presset –  jeg er i ærefrykt over det. Det slutter aldri å imponere meg.

Cindy: Og for så mange av disse utøverne er det ren lidenskap. Selv om det kanskje ikke er en stor gevinst i enden, gjennomgår de dette bare fordi de elsker det. Det synes jeg er virkelig fantastisk.

Kaia Gerber.

Kan dere sammenligne det presset med deres egne karrierer?

Kaia: På ingen måte. Jeg har ikke et helt land som heier på meg. Jeg tror det å representere landet ditt er et annet slags press. Og jeg synes det er så utrolig at de klarer å gjøre disse ekstreme prestasjonene når det blir kringkastet ut til hele verden.

Hva er én ting fra Paris dere skulle ønske at dere kunne ta med dere hjem?

Cindy: Brødet.

Kaia: Ja, jeg skulle til å si brødet og croissantene.

Cindy: De er next level  her. Og pain du chocolat.

Cindy Crawford.

Og til slutt, hvilken Omega-klokke er deres «gullmedaljevinner»?

Cindy: Mitt valg er selvfølgelig Constellation.

Kaia: Akkurat nå har jeg på meg Speedmaster 38 mm, men jeg tror min favoritt gjennom tidene er Mini Trésor.

Stål eller gull?

Kaia: Jeg bytter avhengig av hva jeg har på meg.

Cindy: Ofte liker vi å blande gull og stål fordi det er så allsidig. Det føles som om du kan ha det på deg med alt, selv en enkel T-skjorte. Og så kan du også pynte deg om kvelden.

Disse kjendisene er på plass i Paris under OL.

Powered by Labrador CMS