mote

Dette pakker vi med oss i kofferten til moteuka i København

Transparante blonder, capribuksa og florlette plagg a la Chloé er noen av plaggene vi ønsker oss nå. 

Publisert Sist oppdatert

Enda en moteuke står for tur, og det store spørsmålet er som vanlig – Hva skal man ha på seg? Transparante blonder, capribuksa og florlette plagg a la Chloé er noen av plaggene vi ønsker oss nå. 

Psst: Dette pakket vi med oss i kofferten forrige fashion week

Plaggene vi gjerne pakker med oss i kofferten til København Fashion Week 

Capribukse

Jacquemus SS 2023

Jeg tror capribukse-trenden har kommet for å bli! Og selv om jeg var noe skeptisk til å begynne med, har jeg nå så lyst til å style capribuksa til en åpen skjorte og høye hæler i ekte Peggy Bundy-stil. 

Capribukse fra Bik Bok, kr 149. 

Oversized skjorte 

En enkel og minimalistisk skjorte som kan brukes til alt er et must i min garderobe, og det er også det perfekte plagget å pakke med seg på fashion week. Skjorta kan slenges over en fotsid kjole eller styles åpen med en tank top eller body under. 

Skjorte fra H&M, kr 199 (annonse). 

Bermudashorts

Beare Park Resort 2025

Et av sommerens desidert største må-ha, er bermudashortsen. Den er kul å style til alt av topper, skjorter og gensere og gjør mye med antrekket. 

Denimshorts fra Weekday, kr 500 (annonse). 

En florlett kjole

Chloé-visningen forrige sesong tok oss alle med storm og tok oss tilbake til den tiden da Chloé var det aller hotteste du kunne gå kledd i. Sjefsdesigner Chemena Kamali gjorde Chloé hot igjen over natten og jeg vil gå med alt fra deres høstkolleksjon. 

Chiffonkjole fra H&M, kr 699 (annonse).

Statementsandaler

Sandaler fra Bpttega Veneta, kr 11.000. 

CHANEL har fått oss alle til å ville gå kledd i chunky sandaler de siste årene, og denne sesongen har også Bottega Veneta et par sandaler som vi mer enn gjerne vil sette beina våre i. Disse skulle jeg så veldig gjerne ha pakket med meg i kofferten, men heldigvis finnes det også en del budsjettvennlige alternativer.

Chunky sandaler fra & Other Stories, kr 1400 (annonse). 

En oversized vest

Strikket vest fra COS, kr 800 (annonse). 

Vesten er et nøkkelplagg denne høsten, så fint å style til en bermudashorts eller løse jeans. 

Transparente skjørt 

Skjørt fra Zara, kr 579. 

Jeg tror vi kommer til å se mye av denne sommertrenden i København. Et transparent skjørt er så fint å style med en oversized skjorte eller tank top til. Bruk også en skinnjakke eller blazer over. 

Powered by Labrador CMS