horoskop

Dagens horoskop: Fredag 11. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag synes du det er gøy å være sosial, så du søker deg til grupper av mennesker. Det kan være venner, kolleger eller naboer som du gjerne begynner å prate med spontant. Noen Værer kan til og med starte en lett samtale i matkøen. Din letthet og sjarm kan føre til nye, hyggelige bekjentskaper.

Tyren 20/4-20/5

I dag vil du møte mange nye mennesker, og det er både spennende og utfordrende. Uansett hvor sosial og utadvendt du er, har du en tendens til å bli sjenert når du er i en større gruppe der du ikke kjenner noen. Du synes det er vanskelig å mingle og snakke om ingenting. Det er noe du får øve deg på i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som sier ja uten å tenke over om du har tid eller egentlig har lyst til å gjøre det som foreslås. Det ligger i din natur at det er enklere å være positiv enn å si at du kommer tilbake med et svar senere. For øvrig blir det en livlig og morsom dag hvor du gjerne omgås med mennesker i ulike aldre.

Krepsen 21/6-22/7

Etter å ha holdt deg litt for deg selv, føler du deg mer åpen og sosial på fredag. Du tar gjerne en kaffe med venner eller kolleger, eller tilbringer tid med familien. På jobb er det hektisk, så ettermiddagen handler mye om å senke tempoet slik at du kan få en rolig start på helgen.

Løven 23/7-22/8

I dag er det høyt tempo, og du må ta ansvar som du synes er litt for mye. Som Løve klager du sjelden, men forsøker å løse problemene selv, selv om det egentlig hadde vært bedre å be om hjelp. Kvelden byr på variasjon og morsomme møter.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du virkelig mulighet til å vise deg frem, og det gjør du ved å ta initiativ i forskjellige sammenhenger. Vanligvis foretrekker Jomfruen å operere i kulissene snarere enn å være i rampelyset, men ikke i dag. Du er trygg på det du gjør og liker den responsen du får.

Vekten 23/9-22/10

Du har mange planer for denne fredagen, og det blir både stressende og morsomt samtidig. På dagtid er du enten opptatt med studier eller arbeid, mens kvelden er dedikert til fornøyelser. Akkurat nå synes du det er gøy å komme deg ut og møte mennesker, spesielt fremmede eller de du ikke kjenner så godt.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det full fart, og du er ganske sliten, noe som øker risikoen for feil. Prøv å hente frem din mer nøye side. Du har en påvirkning fra Steinbukken som kan hjelpe deg med å jobbe litt mer metodisk. Kvelden handler om å være mer åpen.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du en tendens til å drømme deg bort. Du har vanskelig for å holde konsentrasjonen, spesielt under lengre møter eller kjedeligere oppgaver. Hvis du har fri, prøver du å ikke planlegge for mye, men om du er på jobb, kan du ha vansker med å håndtere stress. Kvelden blir koselig heller enn festlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredagen handler om hygge hjemme med mat du har gledet deg til, gode samtaler og kanskje en bra bok eller serie å se på. Steinbukken har et stort behov for ensomhet, så du tar en timeout fra alle, spesielt hvis du bor alene. Har du familie, må du kanskje korte ned på din egentid litt.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen blir intens og krever mye tankevirksomhet. Her gjelder det å være våken og uthvilt, og kunne formulere deg på en god måte. Kvelden byr på kos hjemme. Etter en lang uke vil du bare slappe av i sofaen. En nyhet kan få deg til å endre planene dine for neste helg.

Fiskene 19/2-20/3

I dag føler du deg mer positiv, og det gjør at du ser gårsdagens konflikt med helt nye øyne. Du innser at du selv kan ha bidratt til at situasjonen ble som den ble. Du velger å tilgi, både deg selv og de andre involverte. For øvrig blir det en herlig fredag.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS