horoskop

Dagens horoskop: Fredag 16. august

Slik blir din fredag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av sommeren har du blitt kjent med nye personer, det kan være vikarer, turister eller venners venner. I dag er det tid for å ta farvel med en eller flere av disse personene, men det blir samtidig en dag der du ønsker en ny kollega eller nabo velkommen inn i livet ditt.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen byr på hverdagsluksus og masse herlig stemning. Det blir en dag hvor du unner deg god mat og gleden av å være impulsiv. Vil du ta en afterwork etter jobb, gjør du det. Vil du treffe en venn eller gå på et museum, gjør du det. Du bestemmer over dagen din, og det føles som luksus for deg.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag står hjemmekos på agendaen, spesielt hvis du har fri. Tvillingen liker å ha det rent og pent rundt seg, selv om du ikke er så glad i å rydde. Du fokuserer heller på å oppdatere det estetiske i hjemmet ditt enn på å tørke støv. Hvis du jobber, kan det bli en shoppingrunde etter arbeid med fokus på hjemmet.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du bruk for det du har lært, og du synes det er både morsomt og utfordrende å omsette teoretisk kunnskap til praksis. Denne dagen handler om å prøve seg frem og ikke være redd for å gjøre feil. Kvelden blir enten sosial eller romantisk, avhengig av hvordan ditt privatliv ser ut.

Løven 23/7-22/8

Du får en forespørsel denne fredagen, og du er veldig fristet til å si ja med en gang uten å tenke på det. Dessverre er du ikke i riktig fase i livet til å kunne takke ja til dette tilbudet, så selv om det er bittert, må du si nei. Du får håpe på samme mulighet i fremtiden.

Jomfruen 23/8-22/9

Du startet på et strukturert arbeid på torsdagen, og i dag får du virkelig utløp for din evne til å organisere. Du elsker lister og å ha ting skrevet ned. Da vet du at du ikke går glipp av noe. Kvelden handler om å være sosial og ha det gøy. Som singel kan det være i dag du møter en spesiell person.

Vekten 23/9-22/10

Du er fortsatt i sommermodus, og det gjør at ingenting går så raskt eller effektivt som du skulle ønske. Denne fredagen prøver du å få orden på rutinene igjen og finne tilbake til ditt gamle tempo. Kvelden byr på en og annen overraskelse.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag vil du gjøre ting på riktig måte, og for deg er riktig måte din måte. Du har vanskelig for å se at noen andre skulle gjøre jobben din bedre enn deg. Skorpionen kan være litt trangsynt og territoriell på den måten, du slipper ikke lett inn andre mennesker på ditt område, og hvis du må, vil du bestemme.

Skytten 22/11-21/12

Du er tilbake i rutinene igjen, og for den frisinnede Skytten kan det være litt utfordrende. Du må fokusere på å finne tilbake til hverdagen, og det gjør du i dag. På kvelden trenger du å gjøre noe som bryter med hverdag og rutiner. Da treffer du gjerne venner. Kvelden handler også om å møte nye mennesker.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir litt av en fortsettelse på torsdagen. Du har en lang liste med ting du ønsker å gjøre. Steinbukken kan være veldig flink til å planlegge ting uten å tenke på at det er like viktig å ha luft i timeplanen som å fylle tiden sin. Du trenger rom for å kunne puste og bare være.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag får du gode nyheter, og det gjør at du kommer videre i et prosjekt du jobber med. Både nyhetene, at det er fredag, og at en person i familien har prestert bedre enn forventet, gjør dagen til noe du vil feire. Vannmannen er flink til å verdsette de små gledene i livet.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i festhumør denne fredagen. Det er mye sosial innflytelse i horoskopet ditt, og det gjør at du aktivt søker deg til større grupper. Dette er en dag som handler mer om sladder og å oppdatere seg på nyheter enn om hardt arbeid. Kvelden byr på underholdning og morsomme møter.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS