horoskop

Dagens horoskop: Fredag 18. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig og harmonisk, noe du trenger etter en turbulent start på uken. Denne dagen handler hovedsakelig om de små gleder i livet og om varme og vennskap. Kvelden kan by på både kos hjemme og en natt på byen, avhengig av dagsformen din.

Tyren 20/4-20/5

Du tar begrepet "fredagskos" til et nytt nivå i dag. Du har tenkt på alt, og de personene du tilbringer dagen eller kvelden med, føler seg ekstra ivaretatt. Fredagskosen ser trolig litt mer glamorøs ut hos en Tyr enn hos andre tegn, da du liker å lage mat fra bunnen av.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er mye drivkraft og vilje i tegnet ditt akkurat nå, men kroppen ser ikke ut til å holde følge. Du prøver å sette i gang med forskjellige prosjekter, men de blir ofte liggende halvferdige. Vær snill mot deg selv, og lytt til kroppen når den sier fra.

Krepsen 21/6-22/7

Fredagen handler om rolige jordenergier og om å finne harmoni i hverdagen. Etter en følelsesladet uke, både på godt og vondt, kan det være nødvendig med litt balanse. Denne fredagen handler om vennskap og passer godt til en lang lunsj og kos med kollegaer eller venner.

Løven 23/7-22/8

I dag er det en skikkelig "unn deg selv" dag for Løven. Du skjemmer deg bort med ting du liker ekstra godt, enten det gjelder mat eller ting. Det blir en hyggelig dag, selv om arbeidet kan være stressende. Du er en person som håndterer stress godt så lenge du er i godt humør.

Jomfruen 23/8-22/9

Det kommer en herlig påvirkning fra Tyren i dag som demper opprørte følelser og får deg til å omfavne hverdagsluksus og "diskbenkglamour". Det blir en herlig, men samtidig vanlig dag hvor du unner deg noe ekstra, som en luksuriøs lunsj eller en deilig ettermiddagskaffe.

Vekten 23/9-22/10

I dag foretrekker du å jobbe sammen med mennesker du er komfortabel med. Du blir irritert hvis sjefen eller læreren introduserer nye personer som du forventes å ta deg av. Du er ikke i et spesielt sosialt humør. Kvelden blir koselig, spesielt hvis du holder deg hjemme.

Skorpionen 23/10-21/11

Du angrer på noen avgjørelser fra i går. Det har kommet inn jordenergi i tegnet ditt, og det får deg til å tenke mer praktisk enn visjonært. Det er ikke for sent å endre på avgjørelsene dine, så lenge du er villig til å be om unnskyldning til de som blir påvirket av din brå vending.

Skytten 22/11-21/12

I dag roer du ned tempoet og fokuserer mer på å avslutte påbegynte prosjekter enn på å starte nye. Du slapper lettere av i helgen hvis du vet at du har gjort alt du planla i løpet av uken. I dag kan en kollega foreslå noe spontant, som en "after work".

Steinbukken 22/12-19/1

I dag jobber du ikke altfor hardt, horoskopet ditt indikerer til og med at du kan være fri. Det blir en dag som dreier seg mer om shopping, venner og kos enn om hardt arbeid. I løpet av dagen får du nyheter som gjør deg både rørt, glad og litt overrasket samtidig.

Vannmannen 20/1-18/2

På fredag har du en ganske kjedelig biltur foran deg, så sørg for å ha god musikk og snacks tilgjengelig. Du kan være på vei til en morsom helgeaktivitet, en hytte eller kanskje det bare er en jobbreise. Uansett hva det gjelder, fokuserer du mer på å komme frem enn på selve turen.

Fiskene 19/2-20/3

Fredagen handler om kreativitet og å ha et kunstnerisk øye. Du er flink i det du gjør, og når du kan gi arbeidet ditt en kunstnerisk touch, synes du det er ekstra gøy. I dag får du også positiv tilbakemelding eller ros fra en person i en ledende posisjon. Kvelden blir romantisk.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS