horoskop

Dagens horoskop: Fredag 19. juli

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen handler om økonomi og å ta tak i en spareplan. Det er noe du drømmer om å gjøre, men for at det skal fungere, må du ha en startkapital. Du liker egentlig ikke å spare, så for din del kan det være lurt å trekke penger direkte fra lønnen inn på en konto som er låst.

Tyren 20/4-20/5 

Du er i strålende humør denne fredagen, kanskje mest fordi det er fredag og det er din favorittdag i uken. Jobber du denne dagen, kombinerer du hardt arbeid med en kreativ touch. Kvelden handler om venner, god mat, sladder og å bare ha det hyggelig. Det blir en sen kveld.

Tvillingene 21/5-20/6 

Noe som skjedde torsdag har fått deg til å begynne å planlegge lenger frem enn du pleier. Du er egentlig ikke en tilhenger av langsiktige mål, men noe har fått deg til å innse at mål er viktig for å utvikle seg. På kvelden møter du gjerne venner og går ut og nyter sommeren.

Krepsen 21/6-22/7 

Hvis du var impulsiv i går, er du veldig fornuftig i dag. Din eventyrlyst og spontanitet er borte. I dag vil du gjøre ting på en bestemt måte, og du har ingen planer om å tøye reglene eller gå utenfor rammene. Fredagen handler om et sterkt behov for å opptre rasjonelt og handle logisk.

Løven 23/7-22/8 

Fredagen byr på fornøyelser, sommer og impulsivitet. Du møter gjerne nye mennesker denne dagen, men er heller ikke fremmed for å ta kontakt med personer fra fortiden din. For deg handler fredagen om å være nysgjerrig, åpen og spontan. En virkelig bra dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Fredagen byr på fantastiske omgivelser, vakre scener og interessante møter. Du kan av og til være litt firkantet, spesielt når det kommer til andre mennesker. Du har vanskeligheter med personer som ikke faller innenfor dine rammer, men i dag møter du unike individer som både interesserer deg og som du setter pris på å bli kjent med.

Vekten 23/9-22/10 

I dag sier du klart nei til et tilbud du får, noe som kan være litt overraskende med tanke på at du ofte har vanskelig for å bestemme deg. I dag følger du imidlertid magefølelsen din, og den sier deg at dette ikke er riktig vei for deg. Kvelden byr på en overraskelse.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du går inn i en boble i dag hvor du først og fremst tenker på det du vil få gjort. Du fokuserer ikke så mye på andre ting, og du kan oppleves som vanskelig å få kontakt med. Ofte når du er i din boble, har du det veldig bra, du trives med å bli helt oppslukt av en ting.

Skytten 22/11-21/12 

I dag vil du gjerne holde deg til en plan. Du er ganske trøtt denne dagen, og du mangler fantasi til å finne på aktiviteter eller ta tak i arbeidsoppgaver som ligger utenfor det du vanligvis gjør. Et rutinemessig skjema passer deg utmerket. Kvelden blir tidlig, du trenger å sove ut.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen byr på en del utfordringer, men det handler om ting som er prøvende, men morsomme fordi du lærer så mye. Alt i alt er fredagen en ganske lett og hyggelig dag. Særlig kvelden ser sosial ut og byr på mange lattere og mye god mat.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen inneholder veldig hverdagslige elementer som rengjøring og gjøremål, men den er også veldig glamorøs. Det kan være at du drar bort, inviterer til fest eller skjemmer deg bort litt ekstra. Fredagen handler rett og slett om det beste av alt og om å unne seg ting.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det en uvanlig sterk stahet i ditt tegn som gjør at du setter deg på bakbena når det passer deg, særlig når det gjelder ting du IKKE vil gjøre. Du er ivrig etter å si nei, og du viker ikke i din mening. Ellers er det en hyggelig og harmonisk fredag.

Les også: Slik blir din uke ifølge stjernene ...

Powered by Labrador CMS