horoskop

Dagens horoskop: Fredag 2. august

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredagen handler om familien eller nære venner. Det blir en koselig dag hvor du nyter å gjøre aktiviteter sammen. I løpet av dagen får du høre positive nyheter som angår en venns arbeid eller utdanning. Kvelden handler om å finne nye favorittsteder for å nyte sommeren.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen tilbringer du gjerne utendørs, spesielt hvis du har fri. I dag kan du kose deg med alt fra å plukke bær til å bare rusle rundt i naturen. Hvis det er varmt, tar du gjerne et bad, for det er sjelden man finner badekryper blant Tyrens tegn. Kvelden byr på hyggelig selskap og overdådig mat.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du veldig kreativ i alt du gjør, fra jobben til å ta bilder av ting du ser og opplever. Dette blir en dag hvor din kunstneriske side får blomstre fullt ut. Kvelden handler om å utnytte det beste av sommeren ved å være spontan.

Krepsen 21/6-22/7

Du har et litt merkelig humør denne fredagen. Én stund er alt på topp, bare for at du i neste øyeblikk skal bli irritert over småting. Vær klar over at det er du som svinger i humøret, så blir det lettere å håndtere vanskelige situasjoner før de eskalerer.

Løven 23/7-22/8

Fredagen byr på fest, enten bokstavelig eller i overført betydning. Det blir en glitrende dag hvor du tar for deg av livet, sommeren og alle gleder. I dag er en dag hvor du kan bli forelsket i selve tanken på å være forelsket mer enn i en fysisk person. Dette gjør deg veldig flørtende og utadvendt.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du mer nysgjerrig enn vanlig, og du utforsker gjerne nye miljøer. Det er en herlig stemning over hele denne dagen som oser av sommer og moro. I løpet av dagen kan du støte på en venn du ikke har sett på lenge, et tilsynelatende tilfeldig, men veldig hyggelig møte.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du i oppdagelsesmodus. Kanskje innleder du en reise eller forsøker å utforske nærmiljøet ditt. Det blir en dag hvor du opplever nye miljøer og får muligheten til å utfordre sansene dine med både spennende og fantastiske ting.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag tar din dramatiske side over når en venn eller kollega sier noe du oppfatter som krenkende eller sårende. Du viser hva du føler og er ikke sen med å uttrykke din sinne og skuffelse, både verbalt og gjennom kroppsspråk. Den andre personen vil reagere sterkt på ditt utbrudd, noe som gjør situasjonen enda verre.

Skytten 22/11-21/12 

På fredagen får du bruk for din kreative side. Dette er en dag hvor du setter en kunstnerisk preg på alt du gjør, enten det er hobby eller jobb. Det blir en morsom dag hvor du får prøve ut forskjellige oppgaver. Kvelden kretser rundt et romantisk møte.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredagen tilbringer du gjerne tid med venner eller familien. Det blir en koselig dag og en enda koseligere kveld som med fordel tilbringes innendørs. I dag støtter du en venn som har litt lav selvtillit. Du vet hva du skal si for å få hen til å føle seg bedre.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen blir hyggelig, men kan inneholde enkelte innslag av irritasjon når en slektning har en masse prosjekter som hen vil sette i gang, men som du synes er litt unødvendige å begynne på akkurat nå. Det blir en del debatter, men til slutt kommer dere til enighet. Kvelden byr på passe mye underholdning.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag vurderer du et større salg. Det kan være noe du har arvet, eller kanskje en eiendom eller leilighet. Dette er noe du har tenkt på en stund, men det er først nå du begynner å føle deg moden for å ta tak i denne salgsprosessen.

Les også: Stemmer ukas horoskop så langt?

Powered by Labrador CMS