horoskop

Dagens horoskop: Fredag 20. september

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag bør du våge å tenke stort og ta flere sjanser enn du pleier. Det er en energi i horoskopet ditt som gjør at du lykkes med nesten alt du prøver på. Hvis du er interessert i noen, men ikke har turt å vise det enda, er dette dagen for å gjøre det. Gi en kompliment eller spør om dere skal ta en kaffe sammen.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir en virkelig toppdag for deg. Dette er en dag hvor du slipper å stresse, og du kan fokusere på de tingene du synes er morsomme. Du er veldig kreativ i dag, og du er også flink til å organisere og ordne opp. Kvelden handler om godt selskap i en herlig atmosfære.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du i strålende humør. Du nyter virkelig denne dagen. Tyren skaper stabilitet i tegnet ditt, og du lengter etter litt fredagsluksus. I dag kommer det nyheter om jobben. Det kan bety noen endringer for enkelte kolleger, men for din del er det mer positivt enn negativt.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en risiko for at de siste dagenes indre kaos faktisk har påvirket deg fysisk, og at du føler deg litt eller veldig uvel. Dette er også en følge av Månens påvirkning de siste dagene. Hvis du føler deg syk, bør du bli hjemme og hvile. Du trenger ro akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Dette blir en skikkelig bra fredag, selv om det er mye å gjøre. Når du føler at du har kontroll, spiller ikke tempoet så stor rolle. Tvert imot foretrekker du at det er full fart. Kvelden handler om venner, å ha det gøy og å nyte livet. Det blir en perfekt avslutning på uken.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er det mye jord i tegnet ditt, og det gjør deg veldig stabil. Samtidig føler du en tiltrekning mot det ekstravagante og luksuriøse denne fredagen. Hvis økonomien er litt trang, finner du kreative måter å skape en følelse av luksus på budsjett. Når det gjelder å gi tilværelsen litt ekstra glans, er du svært oppfinnsom.

Vekten 23/9-22/10

I dag demper de rolige jordtonene fra Tyren de fleste av dine opprørte følelser. Du kan fokusere mer på deg selv og på at det er fredag, enn på andres problemer. Det blir en koselig dag hvor du unner deg en ekstra god lunsj eller kaffe med kollegene. Kvelden byr på en middag eller fest.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag lar du kreativiteten din flyte fritt, og hvis det er noe Skorpionen har mye av, så er det fantasi. Du kan se både poesi og skjønnhet der ingen andre oppdager det. I dag prøver du også å få til en date med en venn eller noen du er litt mer personlig interessert i.

Skytten 22/11-21/12

I dag kommer det stabilitet og ro fra jordelementet i tegnet ditt, noe som gjør denne dagen til ukens beste. Du jobber uten å bli stresset og prioriterer å få tid til å være sammen med kollegene dine. Kvelden handler om å ha det gøy, møte venner eller kose deg med familien. Det blir en herlig fredag.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir skikkelig glitrende og luksuriøs. Den byr på alt ekstra, og du nyter det til fulle. Selv om du jobber, blir det en arbeidsdag med gullkant. Kanskje det blir servert lunsj eller kake, eller så skjer det noe annet festlig i arbeidstiden. Kvelden blir fortryllende, men litt annerledes.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen handler også om frisk luft og bevegelse. Du liker å holde deg aktiv, spesielt utendørs. Det kan være alt fra en rask spasertur i lunsjpausen til en joggetur eller lang tur på kvelden. Fredagen byr også på en koselig stund sammen med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Etter en småkaotisk uke blir fredagen en virkelig herlig dag. Jordelementet fra Tyren demper alle de sterke følelsene, og du kan fokusere på å nyte øyeblikket uten å bry deg om hva andre gjør. Det blir også en dag med en hyggelig overraskelse.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS