horoskop

Dagens horoskop: Fredag 23. august

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det på tide at du tar steget fullt ut og viser hvilken god leder du er. Væren er flink til både å ta kommandoen, bane vei, og delegere når det trengs. I dag viser du frem alle dine sterke sider, og det blir en verdifull ressurs for din arbeidsplass.

Tyren 20/4-20/5

I dag øker du tempoet ytterligere. Du vil ikke bare få gjort dagens oppgaver, men også forberede deg for neste uke. Tyren er god til å ligge et skritt foran hele tiden, noe som gir deg bedre oversikt. Kvelden blir mer preget av fredagskos enn av fest.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er glad, åpen og sosial, noe som gjør at mange vil være sammen med deg. Er du helt ny på arbeidsplassen eller skolen, kan du fritt velge hvilken gruppe du vil tilhøre. I dag møter du en person som vekker din interesse litt mer enn de andre, og dette kan bli en fremtidig arbeidsflørt.

Krepsen 21/6-22/7

I dag møter du en person som bokstavelig talt feier beina unna deg. Det er lenge siden, om noen gang, at du har møtt noen med denne typen karisma og autoritet. Du blir både fascinert, litt skremt og helt betatt av vedkommende på samme tid. Et møte som vil påvirke deg i lang tid.

Løven 23/7-22/8

Du står foran et ganske omfattende valg, og for å kunne ta det trenger du både svar på visse spørsmål og en masse fakta. Denne dagen handler om å samle inn det materialet og grunnlaget du trenger for å komme videre i denne saken.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag tar du kommandoen over en vanskelig situasjon. Du pleier å foretrekke å holde deg litt i bakgrunnen, men i dag styrer du med fast hånd. Du mener at situasjonen har gått for langt og at det er på tide å endre ting. I dag kan et møte med en sjef vekke visse spørsmål.

Vekten 23/9-22/10

I dag legger du alt som er negativt bak deg og møter dagen med en positiv innstilling til det meste. Dette er en dag som kretser rundt venner, fest og å nyte livet. Hvis du jobber, er du uvanlig sosial på arbeidsplassen. Du får nye arbeidsvenner og sjarmere sjefene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tenker utenfor boksen denne fredagen, noe som gir deg nye, kreative innfallsvinkler på jobben. Du har en evne til å fortsette fremover når andre kollegaer lett stagnerer i de vante sporene. Kvelden handler om å bli kjent med en ny og inspirerende bekjentskap.

Skytten 22/11-21/12

I dag blusser det opp en sterk tiltrekning mellom deg og en kollega på jobben. Er du singel, kan dette sette litt krydder på hverdagen, men hvis du er i et forhold, vil disse følelsene bare føre til masse trøbbel, og du gjør ditt beste for å holde dem i sjakk. Kvelden handler om en litt annerledes fornøyelse.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag bruker du altfor mye penger på ting du egentlig ikke trenger. Til tross for det blir det en herlig dag hvor du koser deg kongelig sammen med vennene dine. Denne dagen får du høre sladder som virker utrolig, men som faktisk er sant. Kvelden byr på en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er veldig sliten etter en intens uke, men det hindrer deg ikke fra å måtte øke tempoet enda mer for å få gjort alt du har planlagt. Her gjelder det å være smart og planlegge pauser og hvile. Hvis du bare kjører på uten stopp, vil energien ta slutt før oppgavene er ferdige.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen er fylt med ladet energi, lidenskap og tiltrekning i tegnet ditt. Du blir forført av en persons sjarm eller en oppgave som tiltaler deg. Når du blir oppslukt på denne måten, er det bare én ting i hodet ditt, enten det dreier seg om en person, en oppgave, eller noe du vil oppnå.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS