horoskop

Dagens horoskop: Fredag 26. juli

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag vil du møte venner og ha det gøy. Er du fri, kan det bli en heldag utendørs. Hvorfor ikke en spontan piknik i en park eller bare rusle i butikker og besøke koselige kafeer. Kvelden handler om mer festlige fornøyelser. Du er gjerne ute med vennene dine eller arrangerer en fest eller middag hjemme.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen byr på en feiring av noe slag. Det kan være at du går ut i ferie eller avslutter ferien din og vil nyte de siste dråpene av frihet. Det blir en herlig dag og en koselig kveld som med fordel tilbringes utendørs hvis været tillater det.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen blir eventyrlig. Du gjør ting som ligger utenfor din komfortsone og det tvinger deg til å teste grensene dine. Tvillingen er ofte eventyrlysten når det kommer til å våge risikofylte ting, men i dag utfordrer du deg selv på en annerledes måte.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen er stort sett et uskrevet blad der du gjør ting på følelse heller enn å planlegge dem. Det passer deg godt å være så fri og å føle at du ikke har noe press eller stress på deg. Kvelden handler om en venn og vedkommendes problemer.

Løven 23/7-22/8 

Du er virkelig klar for å teste grenser i dag. Ingen hindringer er for store eller utfordringer for små for deg å ta deg an. Hvis gårsdagen handlet om å utrette storverk, handler fredagen heller om fysiske utfordringer, du vil teste hvor mye du tåler.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hele dagen ånder av frihet, letthet og spontanitet. I dag skal du slippe løs og helt gå opp i øyeblikket. Den noe firkantede Jomfruen kan synes det er litt ubehagelig å være veldig impulsiv og å gjøre ting uten å planlegge dem på forhånd. Det krever at du kan slippe litt på kontrollbehovet ditt.

Vekten 23/9-22/10 

Ny dag, nye planer. Du har tenkt om og du er ganske fornøyd med det du har kommet fram til. Vanligvis pleier du å overveie og nøle en del før du kommer fram til hva du vil, men ikke i dag. Du har en god magefølelse og den velger du å følge. Kvelden blir ganske fysisk aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag vil du gjerne treffe alle vennene dine samtidig, både gamle og nye. For å få til dette har du forskjellige alternativer å velge mellom, alt fra en middag hjemme til et spontant treff med kubb i en park. Mulighetene er uendelige. Det viktigste er at så mange som mulig tar seg tid til å dukke opp.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det først og fremst dine nærmeste venner eller partner som gjelder. Du omgås gjerne to og to, mens større grupper gjør deg sliten og du har vanskelig for å fokusere. Denne dagen kan by på romantikk, spesielt for Skytter som har et nytt forhold.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen blir en koselig dag der du gjerne feirer den nyheten du fikk i går. Selv om du kombinerer arbeid og fornøyelse, blir det likevel en bra dag. Du har mye du vil snakke med vennene dine om, så en middag er kanskje å foretrekke fremfor en hel kveld på byen. I dag får du også et morsomt, men uventet forslag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen handler om å feire, men også om å kunne gå helt opp i nuet. Tar du ferie i dag, er det følelsen av lange, late dager foran deg som du vil feire, men også en morsom nyhet eller gode nyheter er verdt en skål. Kvelden blir ikke så sen, men den blir herlig.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en venn som aldri trår ut av sin komfortsone, men i dag prøver du å få vedkommende med på noe som du vet at de ville like, men som de aldri har prøvd. Hvis du bare klarer å lokke personen ut, vil dere ha en virkelig morsom dag foran dere.

Powered by Labrador CMS