horoskop

Dagens horoskop: Fredag 4. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det lidenskap i tegnet ditt, noe som kan handle om alt fra følelsene dine for en person til din hengivenhet for en interesse eller hobby. Du lar denne lidenskapen fullstendig oppsluke deg, og det kan skape irritasjon hos enkelte kollegaer som synes du virker veldig distré.

Tyren 20/4-20/5

På fredag deltar du i en konkurranse av noe slag, og som vanlig våkner konkurranseinstinktet i deg. Du både orker, kan og vil så mye som mulig når du har et spesifikt mål i sikte. Kvelden blir senere enn du hadde tenkt deg, men det gjør ingenting siden du er så fornøyd med innsatsen din.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag vil både hjertet og intuisjonen lede deg riktig om du bare lytter til magefølelsen din. Du har en sterk tilknytning til Månen akkurat nå, og den hjelper deg både med å lese mellom linjene og fange opp subtile nyanser mellom mennesker.

Krepsen 21/6-22/7

Fredagen blir en toppdag der du tillater deg selv å senke tempoet litt. Det har tidvis vært tungt, men nå føler du at det endelig er i ferd med å lette. I løpet av dagen forsvarer du en venn, selv om du vet at hen har en tendens til å både provosere og gå for langt av og til.

Løven 23/7-22/8

Fredagen handler om ny energi, positiv tenkning og en masse god snacks med kollegene. Dagen dreier seg mer om å ha det hyggelig enn å jobbe hardt, selv om produktivitet blir en positiv bivirkning av at du har det så bra. Kvelden byr på mange morsomme aktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er det kanelbollens dag, og som Jomfru fanger dette to av dine absolutte favoritter – nemlig kaffepauser og tradisjoner. Det blir en koselig dag med mange sosiale aktiviteter. Kvelden blir litt roligere, du sparer deg til lørdagen da det er mye gøy på gang.

Vekten 23/9-22/10

Denne fredagen oppstår det mange utrolige, men ganske komiske situasjoner. Noen ganger kan man verken påvirke eller endre det som skjer, og da gjelder det bare å følge strømmen og gjøre det beste ut av situasjonen. Møt denne dagen med all din sjarm og humor.

Skorpionen 23/10-21/11

Det har vært en uke som har bydd på variasjon, mildt sagt. I dag tar du nye tak, spesielt på jobben, og du setter en strek over det du ikke er fornøyd med. På kvelden unner du deg selv noe godt, det kan være alt fra luksuriøs mat til en gave til deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du er i sprudlende humør i dag og kan godt overraske kollegene dine med kanelboller, enten hjemmelagde eller kjøpte. Det er ganske høyt tempo på jobben nå, så du sørger for å ta en pause med en lengre kaffestund. Kvelden blir morsom, men kanskje litt lang.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er mye å gjøre på jobben i dag, og du gir alt for å være i rute til starten av neste uke. Etter en tøff dag med mange krav, føler du behov for å slippe løs, og det gjør du gjerne sammen med venner. Det blir en morsom, litt gal og spontan kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag blir du invitert til en fest, seminar eller aktivitet. Denne unike invitasjonen overrasker deg en del. Selv om du er fristet til å takke nei, vet du at dette er en mulighet til å skaffe nye kontakter. Noen ganger er det bedre å handle logisk enn å følge hjertet.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tar du litt ekstra vare på deg selv. Det betyr at du unner deg noe du vanligvis ville ha sagt nei til, og at du gjerne takker ja til en hyggelig aktivitet etter jobb, selv om du egentlig burde gjøre noen kjedelige oppgaver hjemme. Du setter deg selv først.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS