horoskop

Dagens horoskop: Fredag 9. august

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir en herlig energirik dag hvor venner står i sentrum. For deg kan vennskap nesten være viktigere enn familien, selv om den betyr mye. Dagen handler også om en person hvis lojalitet blir stilt spørsmål ved, noe som er et sensitivt tema som kan føre til sårede følelser.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir en herlig dag hvor du oppdager nye miljøer og interessante mennesker. Hvis du er imøtekommende og åpen, kan denne dagen ta deg til høyst uventede steder og opplevelser. Mye av dagen handler om å gjøre ting sammen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en venn som ikke har det bra, og du gjør et tappert forsøk på å muntre opp vedkommende. Det ligger ikke helt i din natur å trøste og lytte, du vil heller få en trist person til å tenke på noe annet i stedet. Du tror mer på avledningsmanøvrer enn at man skal grave seg ned i dystre tanker.

Krepsen 21/6-22/7

I dag går det ikke an å tvinge deg til å gjøre noe som helst. Du gjør ting fordi du vil i dag, ikke fordi du må. Det blir en bra fredag for deg og en vanskeligere dag for de personene du arbeider med. Det finnes en ny stahet hos deg som delvis kan gjøre deg uvillig til å kompromisse.

Løven 23/7-22/8

I dag trenger du å lande i nuet, og det gjør du best ved å omgås venner og bekjente. Akkurat nå er du veldig karismatisk og har lett for å skaffe nye venner. Å bli kjent med nye personer er ofte vanskeligere jo eldre vi blir, så benytt sjansen til å utvide din vennekrets.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag møter du mange nye mennesker, og som alltid, i denne typen situasjoner kan du bli litt sjenert. Du vil helst ikke stå i sentrum for oppmerksomheten, men liker å observere det som skjer litt fra siden i stedet. Du elsker denne typen utfordringer så lenge du kan holde deg i bakgrunnen.

Vekten 23/9-22/10

I dag har du en sterk påvirkning fra ditt soltegn, noe som gjør deg mer ubesluttsom og vinglete enn tidligere i uken. Du vet rett og slett ikke hva du vil gjøre, samtidig som omgivelsene prøver å presse frem en beslutning hos deg. Det blir en merkelig dag med en morsom kveld.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er en person som ikke nøyer seg med at det finnes spørsmålstegn. Du leter aktivt etter svar og sørger for å finne dem, selv om de sitter langt inne eller er midlertidig skjult for deg. Det er en kombinasjon av utholdenhet, driv og intuisjon som gjør at du finner det du søker.

Skytten 22/11-21/12

Etter en tidvis tøff uke fortjener du en morsom og sosial dag uten problemer eller hindringer. Nyt tiden med kollegaer eller venner. Tillat deg selv å skjemme bort deg selv, enten det er med en gave, noe godt til kaffen eller en helaften på byen med vennene dine.

Steinbukken 22/12-19/1

Dette er en dag hvor du oppdager nye miljøer og prøver nye kulinariske opplevelser. Du er alltid nysgjerrig når det kommer til å teste både kultur og mat fra andre steder. Dagen handler også om å våge å stole på at de valgene du har tatt er riktige for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen er mye roligere enn torsdagen, men den byr likevel på nye opplevelser, et annerledes miljø og visse språklige misforståelser. Her gjelder det å ikke bli irritert om du ikke kan gjøre deg forstått. Vær åpen og by på deg selv, i verste fall kan du forsterke språket ditt med store bevegelser.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir intens og spennende. Du har mye i livet ditt akkurat nå, og hvis du i tillegg bruker fredagen eller deler av den på sport, vil tempoet øke ytterligere. I løpet av dagen får du høre et spennende rykte som du ønsker å utforske nærmere.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS