horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 12. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å lede og fordele arbeid. Det kan være hjemme eller på en arbeidsplass. Kanskje er du involvert i en fritidsaktivitet der du gjerne tar kommandoen. Uansett hvilke prosjekter du engasjerer deg i i dag, kombinerer du din drivkraft med å være lydhør.

Tyren 20/4-20/5

Lørdag er en dag for komfort. Du omgås gjerne med dine nærmeste over et godt måltid. Mye av Tyrens liv kretser rundt mat. Du elsker trolig å lage mat og samler gjerne venner eller familie rundt noe godt, rustikt og hjemmelaget. I dag får du høre mye spennende sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen oppmuntrer deg til å være ute eller få et miljøskifte. Uansett om du drar på en utflukt eller en lengre reise, vil du ha godt av å se andre ting enn hjemmet. Du trenger denne energiboosten for å klare deg gjennom de mørkere dagene og en mer stressende hverdag.

Krepsen 21/6-22/7

Mye denne helgen kretser rundt familien eller personer som står deg nær. Det blir en helg der du strekker ut en hjelpende hånd, men også får mye kjærlighet tilbake. Lørdagen er best egnet til fysiske aktiviteter. Du er gjerne utendørs eller trener.

Løven 23/7-22/8

Lørdagen handler om å være nøye, noe som knapt er din spesialitet. Du foretrekker raskt og slurvete fremfor sakte og grundig. Dette bunner i at du som person lett blir lei av ting som tar for lang tid, uansett hvilket område det gjelder. Tålmodighet er ikke din sterkeste side.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag tar du en pause fra alle forpliktelser. Uansett om det gjelder arbeid, huslige oppgaver eller å stille opp for en forening, sier du nei. Du trenger en dag der du kan gjøre akkurat det du føler for, enten det er en hobby, fysisk aktivitet eller bare kos hjemme.

Vekten 23/9-22/10

I dag har du godt av å komme deg ut av huset. Idealet er en weekendtur, men en dagstur eller bare å være utendørs fungerer også. Har du muligheten, tilbringer du så mye tid som mulig med dine nærmeste. Det blir en dag for å lade opp ny energi.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en venn eller slektning du har lovet å hjelpe i dag. Dette er en ganske krevende person som kanskje ikke helt forstår når de ber om for mye, men du elsker dem og ser bort fra denne siden av personligheten. Kvelden blir koselig fremfor aktiv.

Skytten 22/11-21/12

Du vil gjerne diskutere ting i dag. Det kan være med familiemedlemmer eller venner. Det blir en morsom dag der intellektuell utveksling står høyt på agendaen. Du trives på slike dager når du både lærer nye ting og kan lære bort det du er flink til.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag lader du opp til en fest, middag eller en feiring av noe slag. Det kan også være en kveld ute med venner som frister. For deg handler mye av dagen om å forberede kvelden. Kvelden blir morsom, annerledes og full av latter. Forvent en sen kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag ser det ut til at du har gjester eller er invitert bort. Det blir en hyggelig og sosial dag der familie og venner er i fokus. I dag lar du også kreativiteten få flyte fritt, spesielt når det kommer til matlaging eller underholdning.

Fiskene 19/2-20/3

På lørdag vil du tøye grensene litt og prøver å få med en slektning eller venn. Vedkommende er ikke like ivrig på å teste noe nytt som du er. Du må virkelig velge ordene med omhu om du skal klare å overbevise dem om å bli med.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS