horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 14. september

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Selv om du ikke er det mest intuitive av alle tegnene, kan du lukte deg frem til problemer når det gjelder mennesker som står deg nær. I dag bruker du både din intelligens og evnen til å avlede for å distrahere to nære personer, slik at det ikke oppstår konflikt. Det har vært spenninger mellom dem en stund.

Tyren 20/4-20/5

Du har gjort en større investering, enten alene eller sammen med familien/partneren din. Mye av dagen handler om økonomiske beslutninger knyttet til denne investeringen, men også praktiske ting du kan bidra med her og nå. Kvelden blir hyggelig og byr på god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen byr på en hel del sosiale aktiviteter. Det kan være en hobby, tid med familie eller slekt, eller en dag hvor du treffer venner. Du er aktiv fra morgen til kveld, og det merkes i kroppen. Husk at helgen også skal være til hvile og restitusjon, ikke bare til morsomme aktiviteter.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det en påvirkning i horoskopet ditt som gjør deg kort i humøret. Her gjelder det å tenke over dine egne reaksjoner. Ta et skritt tilbake og vurder om du overreagerer, eller om det faktisk er grunn til irritasjonen din. Ellers blir det en ganske harmonisk dag.

Løven 23/7-22/8

I dag begynner du å planlegge fremtiden. Det handler ikke om hva du skal gjøre til høsten eller om dine nærmeste arbeidsmål. Du har langt mer storslåtte planer som strekker seg over lengre tid. Det finnes visjoner som Vannmannen hjelper deg med å konkretisere. Kvelden dreier seg om familie og venner.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag viser du stort mot ved å gjøre noe du synes er skummelt, bare for å være et forbilde for andre. Du vil vise at man kan overvinne sine fobier, og at det er du som bestemmer over deg selv, ikke frykten. Din handling gjør en forskjell, og du blir en inspirasjon for mange.

Vekten 23/9-22/10

På lørdag er det mat og matglede som står på agendaen. Kanskje besøker du et lokalt marked eller en matmesse. Selv om du kanskje ikke er like interessert i mat som jordtegnene, synes du det er hyggelig å samle dine nærmeste til en velsmakende middag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er opptatt denne lørdagen, kanskje litt for mye for din egen smak, men samtidig venter morsomme aktiviteter. Det blir en sosial, tidvis stressende og herlig intensiv dag. Kvelden byr på sladder og god mat – en perfekt avslutning på uken.

Skytten 22/11-21/12

Du og dine nære planlegger noe sammen. Det kan være en større investering, som et sommerhus eller en leilighet, eller det kan handle om planer for en felles ferie. I dag begynner dere å legge opp retningslinjene for drømmen deres, og det viser seg å bli enda bedre enn du hadde tenkt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag føler du at det har vært for mye sosialt nettverk de siste dagene, så du setter en stopper for det. Du satser på en dag hvor du prioriterer deg selv og dine interesser. Du er gjerne alene, Steinbukken har ingen problemer med å tilbringe en dag uten selskap, tvert imot hjelper det deg med å samle deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen består delvis av hardt arbeid, men også av sensommerkos og herlig selskap. Det blir en dag som byr på en blanding av aktivitet og hvile. I dag får du høre nyheter som delvis overrasker deg. Dette er en avgjørelse du trodde lå litt lenger frem i tid.

Fiskene 19/2-20/3

Fisken setter pris på vakre omgivelser og liker å gjøre det fint hjemme. I dag blir det en dag hvor du gjerne pusler i hjemmet eller i hagen, om du har en. For deg handler denne dagen om å skape harmoni rundt deg. Kvelden byr på en hyggelig overraskelse.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS