horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 17. august

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen er en dag hvor ingen drømmer er for store eller visjoner for små til at du kan vie dem oppmerksomhet. Denne dagen handler i stor grad om fremtiden, eller kanskje mer om hva du tror er din fremtid. Det er også en dag som byr på nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Mange Tyrer har slakket av med trening og sunn mat under ferien og sommeren. Du har litt dårlig samvittighet for at du ikke har holdt deg så aktiv som du hadde tenkt, så i dag starter du høstens gode vaner med både trening og en gjennomtenkt plan for mat og trening utover høsten.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du gjerne utendørs og møter venner du ikke har sett i løpet av sommeren. Du er en sosial skapning, og langvarige separasjoner fra mennesker du står nær, tar mer på deg enn du selv vil innrømme. Denne dagen handler om glede, aktivitet og å nyte sommeren.

Krepsen 21/6-22/7

Du tenker uvanlig fantasifullt for øyeblikket, og du tøyer grensene for hva du tror du kan klare. Lørdagen handler om store ideer og om å ikke være redd for å prøve nye ting. Det blir også en dag hvor familien eller en nær venn spiller en sentral rolle.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om en avgjørelse som ikke bare angår deg selv, men hele familien. Det kan være noe lite som en ferie, eller noe større som en flytting eller et jobbskifte. Det viktige i denne sammenhengen er at alle får si sin mening, selv om det til slutt er du som tar beslutningen.

Jomfruen 23/8-22/9

Som alle jordtegn er du veldig lojal, og du forventer samme lojalitet fra dine venner som du gir dem. I dag havner du i en situasjon hvor du må reflektere over en venns prioriteringer og deres oppfatning av lojalitet. Dette kan føre til en ganske vanskelig diskusjon.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen blir morsom og aktiv. Du planlegger fremover og setter mål for høsten. Denne dagen handler om å finne veier til å lykkes, både privat og karrieremessig. Kvelden byr på nye tanker, kanskje på en date. Uansett blir det en morsom lørdagskveld.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag slipper du deg løs. Det handler om moro og venner. Hvis du kan, arrangerer du middag eller fest, ingen er en så god vert som Skorpionen. Du har humor, sjarm og en varme som får alle til å føle seg velkommen. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Skytten 22/11-21/12

Du fokuserer mye på en ny lidenskap du har. Det ser ut til å være en hobby eller noe lignende. Du lar deg selv fordype deg i interessen din og bryr deg ikke om hva andre synes du bør gjøre. Du synes det er viktig å fremme dine egne interesser for å ha det bra.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du en invitasjon du ikke forventet å få. Dette blir både morsomt og litt angstfremkallende samtidig, fordi det innebærer enda et valg for deg. Akkurat nå er nesten alt som skjer i livet ditt gode ting, men for den forandringsreserverte Steinbukken er det mye å ta inn.

Vannmannen 20/1-18/2

Uansett om du har jobbet noen uker eller er på vei fra ferie tilbake til hverdagen, handler denne lørdagen mye om praktiske ting og om å krysse av en liste med gjøremål. Det blir en ganske rasjonell dag, men en hyggelig og avslappende kveld.

Fiskene 19/2-20/3

I dag koser du deg gjerne hjemme. Fisken er ofte kreativ, kunstnerisk og liker å sysle med ting. Denne dagen handler om å skape et hyggelig miljø hjemme. Du elsker når du ikke har så mange planer, men bare kan gjøre det du synes er gøy. Kvelden handler om familien.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS