horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 19. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen bringer en herlig energi i horoskopet ditt, og du søker deg gjerne til mer utfordrende situasjoner. Du har lett for å snakke med folk i dag, både bekjente, venner og fremmede. Det er noe morsomt og lett over hele denne lørdagen.

Tyren 20/4-20/5

Du har tusen ting du både bør og vil rekke i dag, samtidig som du har en feiring du ikke kan gå glipp av. Til tross for at du sannsynligvis har fri, blir dagen stressende. Du har en tendens til å ta på deg for mye. Du sier ja til alt som virker morsomt, og litt til. Kvelden ser ut til å by på nyheter og en invitasjon.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag står det familietreff, bursdag eller fest på planen. Forhåpentligvis er du i bedre form, men hvis du mot formodning fortsatt føler deg sliten, kan det være lurt å hoppe over festlighetene og heller satse på en koselig dag i sofaen. Ellers blir det en hyggelig og sosial lørdag.

Krepsen 21/6-22/7

I dag jobber du mye med tankesettet ditt rundt deg selv, fremtiden og problemer. Du ønsker å bli mer positiv, og du vet at det vil kreve litt trening. Ettermiddagen og kvelden byr på kos med noen du er veldig glad i.

Løven 23/7-22/8

Denne helgen byr på detektivarbeid. Du får høre fragmenter av en samtale om et tema som er for interessant til å slippe helt. Du vet at du ikke kan spørre direkte om det du har hørt, da det ikke var ment for dine ører, men du klarer ikke å la være å fiske etter mer informasjon.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du veldig verbal, noe som kanskje ikke blir satt pris på av venner eller familie som er litt slitne. Du synes det er gøy å diskutere, grave og analysere. Merkur er sterkt til stede i tegnet ditt akkurat nå, og det fremhever denne sjarmerende, men litt pratete siden av personligheten din.

Vekten 23/9-22/10

Det er en tretthet i tegnet ditt som kan ha sammenheng med de stadig kortere dagene. Du er ikke like sensitiv som Løven for det minkende lyset, men akkurat nå merker du det. Lørdagen handler om å være ute så mye som mulig, slik at du kan få mest mulig av den lysenergien som er tilgjengelig.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er et familiemedlem eller en slektning i fokus. Det kan være en feiring av en bursdag eller bare en gjenforening etter en tid fra hverandre. Uansett blir dagen hyggelig, og den får deg til å slappe av og føle deg bra. På kvelden får du en beskjed av noe slag.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen handler om nærheten til familien. Det blir en dag hvor du gjerne tilbringer tid med noen få personer som står deg nær. I dag møter du en venn eller bekjent som trenger din hjelp. Nå står du overfor et valg om å gjøre vedkommende glad, men kanskje skuffe deg selv, eller omvendt.

Steinbukken 22/12-19/1

Forvent det uventede denne lørdagen. Det er så mye moro som skjer i dag, og det meste har med en spontan venn å gjøre. Når vedkommende er med, er livet alltid et eventyr. I løpet av dagen får du muligheten til å utfordre din kreative og kunstneriske side. Kvelden blir også morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har du en feiring, fest eller gjenforening å se frem til. Selv om du er sliten etter en lang uke, er humøret på topp. I dag tilbringer du også mye tid med den nære familien din. Du oppdaterer deg på hvordan deres uke har vært, og forteller om din.

Fiskene 19/2-20/3

I dag slår fullmånens krefter inn over tegnet ditt med full styrke. Selv om fullmånen var på torsdag, har det tatt et par dager å bygge opp kreftene som nå kommer inn i tegnet ditt. Du får en følelse av åndelighet, og du kan begynne med aktiviteter som styrker deg mentalt.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS