horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 21. september

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen byr på en uventet flørt. Det kan være en følge av at du våget å ta en sjanse på fredagen, eller så handler det om noe helt annet. Det blir en morsom, koselig og annerledes dag som byr på litt ekstra av alt. Nyt livet og lev her og nå. Det er nytteløst å bekymre seg for morgendagen.

Tyren 20/4-20/5

I dag merker du hvor mye du faktisk liker en bestemt hobby du har. Du får utløp for din kreativitet og oppdager at din interesse er noe du virkelig har talent for. Du lærer raskt og blir stolt over fremgangene dine. Kvelden handler i stor grad om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Den siste tiden har du bevisst bearbeidet en beslutning i underbevisstheten din. Du har kommet til et punkt i livet hvor du skriker etter forandring. Dette kan handle om jobben, men det kan også være noe i privatlivet ditt. I dag er du klar for å ta denne avgjørelsen.

Krepsen 21/6-22/7

Det er stor sjanse for at du våkner denne lørdagen og føler deg som et helt nytt menneske. Det du har gjennomgått i løpet av uken begynner endelig å gi effekt, og du føler deg både sterkere, gladere og har mer selvtillit. Det er en krisp og frisk følelse over dagen, som en ny start.

Løven 23/7-22/8

Du er altfor bløthjertet når det gjelder et familiemedlem, en slektning eller en venn. Uansett hvor mye du prøver, klarer du aldri å sette grenser. I dag innser du at du gjør deg selv en bjørnetjeneste ved å handle på denne måten. Du setter grenser og sier stopp, noe som vekker både overraskelse og respekt hos personen det gjelder.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag møter du gjerne venner og tilbringer tid sammen. Det kan være personer du ser altfor sjelden, eller en dag med din beste venn. Uansett aktivitet handler denne lørdagen om fellesskap og å dele fortroligheter. Det blir en fin dag.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det familien som står i fokus. Det har oppstått et dilemma som må løses, og i dag setter dere dere sammen for å diskutere det som må tas tak i. Du synes det er godt å samle alle når det skal tas en avgjørelse, slik at alle får si sin mening.

Skorpionen 23/10-21/11

Lørdagen handler om dyp og inderlig kjærlighet. Det kan være til en partner, et familiemedlem eller en venn, men det kan like gjerne handle om kjærligheten til et kjæledyr. Dagen dreier seg om dere to og aktivitetene dere gjør sammen. Det blir en uforglemmelig dag.

Skytten 22/11-21/12

Det er en følelse av høst i luften denne lørdagen, og det er noe du enten elsker eller hater. Det finnes to typer Skytten, de som ser frem til høsten, og de som vil pakke koffertene og bosette seg i utlandet. Avhengig av hvilken kategori du tilhører, kan dagen enten bli fantastisk eller litt deprimerende.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tar du ekstra godt vare på ditt nærområde. Det kan være hjemme eller rundt hjemmet. Om det er dugnadsdag, deltar du gjerne, eller så pusler du med ting alene som andre synes er kjedelige, men som du opplever som veldig tilfredsstillende. Du elsker å sove i en nyoppredd seng i et friskt og rent hjem.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen handler om å gjøre ting sammen. Det kan være med en venn, et kjæledyr, hele familien eller partneren din. Denne dagen prøver du noe nytt, og det er både utfordrende og spennende på samme tid. Etter denne dagen forstår både du og de andre deltakerne hverandre litt bedre.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen blir like harmonisk som fredagen. Det er en dag som handler om kjærlighet og varme. Hvis du er nyforelsket, kan lørdagen by på romantikk og lidenskap. Uansett om det er kjærlighet eller vennskap i luften, handler dagen om å være nær hverandre og ta vare på hverandre.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS