horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 27. juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen kretser rundt utendørsaktiviteter. Du er gjerne ute i skog og mark om du har mulighet, ellers tilbringer du dagen utendørs i en mer urban setting. Kvelden handler om å våge å tøye komfortgrensene dine og gjøre noe du vanligvis ikke gjør.

Tyren 20/4-20/5 

På lørdagen prøver du å nyte sommeren og muligheten til å kunne gå en tur uten å måtte kle deg i masse klær. Dette blir en god dag der du nyter til fulle. Kvelden handler om å treffe venner og bare ha det gøy. En herlig avslutning på dagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen handler om hvile og restitusjon. Det blir en rolig dag der du velger bort stressende situasjoner eller fysisk krevende aktiviteter. Lørdagen handler mer om å ha det bra i nuet og å tilbringe tid med vennene dine. I dag kommer en bekjent med en overraskende nyhet.

Krepsen 21/6-22/7 

Hvis du har muligheten, går du gjerne ut og spiser i dag. Vakre omgivelser og mat som du ikke har laget selv, inspirerer deg og gjør deg glad. Hvis du er i utlandet, kanskje du slår på stort og besøker en litt luksuriøs restaurant. Hele lørdagen oser av glede og inspirasjon.

Løven 23/7-22/8 

I løpet av lørdagen roer litt av energien seg og jordelementet kommer inn og legger seg over tegnet ditt som et varmt og trygt teppe. Det blir en veldig koselig dag som med fordel tilbringes i naturen. Du har godt av å være nær planter og dyr. En slektning har et problem som de vil ha hjelp med.

Jomfruen 23/8-22/9 

På lørdagen kommer jordelementet inn i tegnet ditt og skaper stabilitet og gjør deg harmonisk. Dette er en god dag for å unne deg litt ekstra luksus. Du setter mer pris på det ekstravagante i dag enn ellers. Kvelden passer godt for en date eller en romantisk hjemmekveld.

Vekten 23/9-22/10 

Du begynner å planlegge i nær framtid. Det kan gjelde dagen eller den nærmeste uken. Det blir en god dag der du er aktiv og lar deg bli med på ulike utflukter. Vanligvis unngår du kanskje museer eller gamle bygninger, men i dag er du åpen for det meste. Du vil utvide horisontene dine.

Skorpionen 23/10-21/11 

Lørdagen blir en praktisk dag hvor du gjerne pusler litt hjemme. Denne dagen handler hovedsakelig om å organisere og strukturere. Du vet at du kan være ganske rotete som person, og da er det godt å ha en viss grunnorden rundt deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det fest og luksus som gjelder. Er du ikke invitert bort eller arrangerer en fest selv, sørger du for å unne deg litt luksus i form av en god brunch eller en herlig middag ute. For deg er sommeren alltid litt mer avslappet, og du har energien til å nyte livet litt mer.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det full fart hele dagen og kvelden. På dagen har du ulike prosjekter du skal rekke, og du får hjelp av en person du ikke kjenner så godt, men som du merker at du klikker med. Kvelden handler enten om vennskap og dyr eller om en flottere middag.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det god mat, venner og en generelt lat følelse som gjelder. Det blir en herlig dag der du nyter livet litt ekstra. Dagen handler i stor grad om å være utendørs, mens kvelden byr på fest og hyggelig selskap. I kveld blir det sent, så sørg for å være uthvilt.

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen byr på en skikkelig naturopplevelse. Det blir en herlig dag i skog og mark. Kanskje plukker du bær eller sopp, eller du tilbringer dagen i et naturreservat eller på en strand. For deg er miljøet viktigere enn hva du gjør. Kvelden handler om sommergleder som å grille og spille kubb.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS