horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 28. september

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen utfordrer deg til å tenke annerledes og våge å ta risikoer. Det blir en travel dag, og det er en risiko for at du tar feil avgjørelser fordi du ikke stopper opp og tenker grundig. Dette er også en dag hvor du får muligheten til å møte nye, inspirerende mennesker.

Tyren 20/4-20/5

Også lørdagen legger vekt på å være ute i naturen. Det blir en herlig dag med mye frisk luft og kanskje en liten skatt i skogen. De fleste Tyrene liker å plukke sopp og bær siden mat spiller en sentral rolle i alle Tyrenes liv.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen byr på hverdagsluksus. I dag unner du deg noe ekstra. Det kan være alt fra god mat til en tur på kino eller å kjøpe noe fint til hjemmet. Det blir en koselig dag som gir deg mye energi. I dag møter du en venn som har saftig sladder å dele.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen vil du utfordre deg selv fysisk. Det kan være å løpe litt lenger, trene hardere eller ta en rask morgenpromenade. Det blir en herlig dag der endorfinene gir deg en skikkelig kick fra den harde treningen. På kvelden føler du at du fortjener noe ekstra godt.

Løven 23/7-22/8

Om du vil ha en bytur denne uken, passer lørdagen best. Du er uthvilt, full av energi og veldig sosial. Dette er en dag hvor du gjerne slår av en prat med fremmede. Din spontanitet og sjarm er smittsom, så kvelden vil garantert bli minneverdig.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du mange jern i ilden, og som Jomfru kan du bli litt stresset over alt som skjer. Du liker å gjøre én ting om gangen, men dagens oppgaver krever multitasking. Du må rett og slett sjonglere mange baller samtidig. Kvelden bringer med seg morsomme nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen ser ut til å by på fest eller en sosial sammenkomst. Avhengig av hva som feires, kan det være alt fra en rolig tilstelning til en glitrende kveld som varer langt inn i de små timer. Dette er en dag hvor forberedelsene til kvelden er nesten like morsomme som selve festen.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag strømmer følelsene over. Det kan være både lidenskap eller at du generelt er lett rørt. Det er mye vann i horoskopet ditt, og det gjør at du er ekstra nært følelsene dine. Det er mye glede, men også innslag av både sinne og sorg denne dagen. Kvelden blir overraskende morsom.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen blir en dag fylt med muligheter. Du nyter virkelig å kunne gjøre morsomme aktiviteter sammen med venner eller familie. Denne dagen handler delvis om å bryte vante mønstre og prøve noe nytt. Kvelden bringer med seg interessant sladder.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen byr på det lille ekstra. Strålende humør, herlige venner og uvanlige aktiviteter. I dag prøver du ting som du vanligvis ville unngått. Du vil virkelig nyte livet og leve i nuet. I dag møter du en person som virkelig klarer å sjarmere deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen handler om å ta inn informasjon og lære nye ting. Kanskje er du på et kurs eller prøver ut en ny hobby. Det er mye å lære i begynnelsen, så det er bra om du er uthvilt. Kvelden byr på mange lattere og mye god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Har du familie eller partner, tilbringer du gjerne dagen og kvelden sammen med dem. Er du singel, kan du samle vennene dine hjemme hos deg eller invitere deg selv til en kosekveld. For deg handler denne dagen om å nyte øyeblikket og ikke være så aktiv.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS