horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 3. august

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På lørdag tar du gjerne hånd om en eldre person som du setter pris på, men som du ikke rekker å tilbringe tid med så ofte som du skulle ønske. Akkurat nå skjer det mye i livet ditt, så en koselig ettermiddagskaffe med denne personen kan få tiden til å stoppe opp, og du får en fysisk og mental pause fra livet.

Tyren 20/4-20/5 

Du har en slektning som vurderer å selge en eiendom eller leilighet, og du bør respektere hens beslutning selv om du synes det er trist. Tyren pleier å være sentimental, så du kan veldig godt forbinde dette stedet med fine minner. Ellers blir det en bra, men rolig lørdag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det kan oppstå en konflikt hjemme i dag, og det gjelder å klare å håndtere denne typen krangel. Som Tvilling kan du gå i forsvarsposisjon når det blir en trykket stemning hjemme, du avskyr å diskutere private saker selv om det er med mennesker som du er nær.

Krepsen 21/6-22/7 

Du er en person som har veldig vanskelig for å si nei til mennesker som du bryr deg om. Enten det er å låne penger, hjelpe til eller bare bli med på aktiviteter som du ikke er interessert i, tenderer du til å si ja heller enn nei. I dag er det på tide at du øver på å sette grenser.

Løven 23/7-22/8 

Dagen handler om relasjoner, enten kjærlighetsforhold eller nære venner. Du tar et viktig skritt fremover i en av dine relasjoner i dag, det handler først og fremst om at du slipper ned garden og lar personen få se litt mer av hvem du egentlig er bak den glatte fasaden.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen blir en dag hvor du prøver å sjarmere en vanskelig slektning. Hen har en tendens til å være vrang, selv om det handler om hens eget beste. Kvelden blir morsom og aktiv. Dette er en lørdag hvor du holder på fra tidlig morgen til sen kveld.

Vekten 23/9-22/10 

For en gangs skyld har du tatt en ganske impulsiv beslutning, og i dag argumenterer du for planene dine med din partner eller venn. Dessverre er ikke hen like entusiastisk som du er, og du kan begynne å tvile på om du har valgt riktig. Ikke gjør det, vær stolt over at du faktisk har tatt et valg.

Skorpionen 23/10-21/11 

På lørdag eskalerer dramatikken fra fredagen. Begge involverte parter har sagt og gjort ting som dere egentlig ikke mener, men spørsmålet er hvem som skal ta det første steget mot forsoning. Dere er begge stolte og mener at dere har rett i sak, selv om det hele har gått litt over styr.

Skytten 22/11-21/12 

Lørdagen blir en koselig familiedag som med fordel tilbringes utendørs. Dette er en dag som byr på morsomme opplevelser og en hel del latter. I dag får du et fint kompliment av en venn eller bekjent. Det blir prikken over i-en denne lørdagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du mer hjelpsom enn vennene eller familien din forventer, så det blir en positiv overraskelse. Saken er den at du ligger godt an i din egen planlegging, så du har ikke noe imot å gi en hjelpende hånd. Kvelden blir morsom og byr på en del komiske situasjoner og masse latter.

Vannmannen 20/1-18/2 

På lørdag er det en risiko for at du blir skikkelig sint på en slektning som ikke går an å resonnere med. Hen vil ha det på sin måte og har null fleksibilitet. Selv foreslår du alternativer, men ingenting faller i god jord. Kanskje burde du rett og slett si ifra tydelig.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag diskuterer du gjerne ulike ideer ganske fritt, så det er viktig at det er romslig takhøyde og at alle respekterer hverandre. Så fort noen begynner å stille spørsmål ved de andres meninger, kan det bli vanskelig. Dere må akseptere at mennesker mener forskjellige ting og at det er greit å gjøre det.

Les også: Slik blir august for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS