horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 31. august

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du eventyrlysten og vil utforske ukjente områder. Den doble ildenergien gir deg masse pionerånd og får deg til å pushe grenser som du normalt sett ikke ville krysset. Dagen handler også om å møte nye mennesker og knytte verdifulle kontakter.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen dreier seg om fornøyelser, å oppdage nye perler og å finne fram til visse ting i et ganske nytt miljø. Det blir mye gåing i dag, så sørg for å ha gode sko. Tyren har følsomme føtter, og du blir sur hvis du får gnagsår. Kvelden byr på god mat og en herlig opplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag biter feilen din deg i halen, og du har ikke annet valg enn å ta tak i denne floken før det blir enda mer å rydde opp i. Det som er viktig denne lørdagen er ærlighet, både mot andre og deg selv. Forskjønn ikke situasjonen, men se den for det den er. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Etter en lang sommer kan det både tære på kroppen og psyken å komme tilbake til hverdagen igjen. Det handler ikke bare om jobben, men om å få hele livspuslespillet til å fungere. Ta en eller to helger til å bare hvile, planlegge og prøve å lade opp ny energi.

Løven 23/7-22/8

I dag er du gjerne aktiv utendørs, helst i naturen. Å være ute i skogen gir deg en helt annen type energi enn det du får på et utendørs treningssenter eller en shoppingdag i byen. Frisk luft renser bort det negative og får deg til å se på problemene dine i et helt annet lys. Kvelden dreier seg om familien.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har nylig gjort eller planlegger å gjøre en litt mer omfattende investering, og i dag setter du opp noen rammer for økonomi og sparing utover høsten. Det passer deg å ha en tydelig plan fordi du føler deg tryggere når du vet hvilke utgifter som venter. Kvelden byr på kulturell inspirasjon.

Vekten 23/9-22/10

Det har vært en begivenhetsrik uke som har vekket mange tanker, og i dag er en god dag å fordøye alt du har opplevd. Dagen handler om å ta det rolig og hvile så mye som mulig. Du trenger å hente kraft og energi til søndagen. Kvelden byr på en fin kompliment.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er energinivåene dine på topp, og du føler at du har muligheten til å gjøre mange morsomme ting. Hva du bør unngå, er ting som koster for mye penger; ferien var dyr, og du trenger tid til å få orden på økonomien igjen. Det blir en dag da du oppdager at billig kan være gøy.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen er en dag hvor du fokuserer mye på dine nære og kjære. Hvis du ikke har så mye kontakt med familien, kan det være venner som fungerer som et substitutt. Det blir en koselig dag der mat og fellesskap spiller en sentral rolle. Kvelden byr på morsomme sladder.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir en dag hvor du ser ut til å gå en hel del. Uansett om dagen byr på shopping eller en byvandring, gjelder det å være både uthvilt og ha gode sko. Steinbukken kan lide av følsomme føtter, akkurat som Tyren, så sørg for at det praktiske overgår det som er stilig. Kvelden blir fortryllende.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen handler om en del fysisk arbeid. Du synes det er deilig å ta i, spesielt hvis jobben din vanligvis innebærer møter og papirarbeid. Det kan være prosjekter hjemme, på hytta, eller en hobby som gir deg utløp for din fantasi og kreativitet. Kvelden byr på hjemmekos.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen byr på en hel del morsomme aktiviteter. Du utforsker nye områder og nyter å tilbringe tid med en veldig spesiell person. Det kan være alt fra en forelskelse til en nær venn eller familiemedlem. Denne herlige lørdagen inneholder også en overraskelse.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS