horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 5. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om en hobby du har. Det er sjelden du kan investere så mye tid i denne interessen som du gjør i dag. Lørdagen handler om å gjøre ting som inspirerer deg. Du har en kreativitet i deg som trenger å fly fritt. Kvelden byr på en overraskelse.

Tyren 20/4-20/5

Etter en intens og delvis turbulent uke, handler lørdagen om å slappe av og være med familien. Det blir en dag som hovedsakelig fokuserer på god mat og en fritidsinteresse du har. Du synes det er morsomt å gjøre ting sammen med familien din.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en venn som er redd for alt hen ikke har prøvd før, og som aldri er spontan. I dag prøver du å få hen til å bli litt mer impulsiv og prøve nye ting. Det kan være vanskelig, men hvis noen kan være overbevisende, så er det du.

Krepsen 21/6-22/7

Lørdagen kretser rundt familien eller dine nærmeste venner. Det blir en dag dedikert til god mat og kos hjemme. Hvis været er bra, kan det også inkludere aktiviteter som pølsegrilling og skogsturer. Kvelden byr på leker eller spill av noe slag.

Løven 23/7-22/8

I dag utfordrer du deg selv innenfor et ganske nytt område for din del. Det blir både vanskelig og morsomt på samme tid. Som løve ser du positivt på læring og trening. Du kan til og med synes at læringsprosessen er morsommere enn selve kunnskapen du tilegner deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Lørdagen handler om fest og feiring. Du vil stråle i dag, enten det er snakk om en heldags feiring eller en kveldens aktivitet. Det er lidenskap og glede i tegnet ditt, noe som får deg til å stråle av sjarm og utstråling. Nyt denne lørdagen, for du vil møte mange interessante personligheter i dag.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen blir eventyrlig og annerledes. Slipp løs og ha det gøy, og ikke bry deg så mye om du lykkes eller mislykkes. I dag er det selve eventyret som er viktig, ikke resultatet. Kvelden blir festlig med en ny, litt uvanlig bekjent.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag fokuserer du mye på en slektning som trenger rådene og hjelpen din. Dette er noe du har planlagt lenge, siden tid vanligvis er en knapp ressurs i livet ditt. I dag får du et råd som både er litt frekt og veldig nyttig samtidig.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen handler om en feiring av noe slag. Enten det er en kakefest for en yngre person eller en skikkelig helaften, blir det koselig og avslappet. Hvis det er en større fest, griper du sjansen til å skinne litt ekstra. Skytten er glitrende til vanlig, men i kveld er det «ekstra alt» som gjelder.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler også om fest og å nyte livet. I dag kan det bli en heldag med dine nærmeste venner eller familie. Dere starter tidlig med en hyggelig lunsj, eller kanskje en brunch, og deretter står morsomme aktiviteter, feiring og fest på agendaen. Det blir en herlig lørdag.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen byr på hyggelig selskap, en hobby og masse frisk luft. Det blir en avslappende dag hvor du ikke tenker på noe annet enn øyeblikket. Hvis du i tillegg har selskap av et kjæledyr eller barn, blir opplevelsen enda bedre.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en venn, slektning eller bekjent som alltid er flink til å stille opp når du trenger hjelp. I dag trenger hen litt assistanse, og du føler at du ikke kan si nei selv om du har mye annet å tenke på. For deg er det viktig å være lojal mot dem som alltid stiller opp for deg.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS