horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 7. september

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen gir deg muligheten til å bli helt oppslukt av din nye lidenskap. Hvis du er singel, har du ingen andre enn deg selv å ta hensyn til, men har du familie, kan det hende du må inngå kompromisser. Du kan bruke noen timer på hobbyen din, men familien din vil også ha din oppmerksomhet.

Tyren 20/4-20/5

Du har et privat prosjekt som kommer til å oppta mye av både din og familiens tid de neste årene. I dag får du en kickstart på det som venter, og det er både utfordrende, slitsomt og veldig gøy på samme tid. Kvelden byr på velfortjent hvile.

Tvillingene 21/5-20/6

Hvis du har fri, er dette en hellig dag for deg. Helgen handler om å hente energi, og du vil absolutt ikke kaste den bort på kjedelige eller drenerende aktiviteter. Du velger nøye hva du gjør i dag. Venner som får tilbringe tid med deg i helgen, bør føle seg privilegerte fordi de betyr mye for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Lørdagen handler om å starte et nytt prosjekt, noe du har gledet deg til og sett frem til. Det blir en morsom og kreativ lørdag der du klarer å slappe av samtidig som du er aktiv. En familiekonflikt kan komme opp til overflaten igjen på kvelden.

Løven 23/7-22/8

Du har en venn som går gjennom en vanskelig tid, og i dag avlyser du andre aktiviteter for å være der for denne personen, både fysisk og med gode råd. Det blir en rolig dag der følelsene styrer hva dere gjør. Kvelden handler om god mat, å unne seg noe ekstra, og å ha det koselig sammen.

Jomfruen 23/8-22/9

Selv om Jomfruen ofte trives best i nærheten av naturen, kan du også sette pris på vakre bymiljøer. Denne dagen handler om å utforske og finne nye perler i et herlig område. Det blir en morsom dag der din oppdagelseslyst våkner til live. Kvelden byr på en slags forestilling.

Vekten 23/9-22/10

Helgen handler også om å presse deg selv til å våge litt mer enn vanlig. Du misliker å gå ut av komfortsonen din, men samtidig kan du være veldig konkurranseinnstilt når du setter den siden til. I dag skal du tone ned din komfortable side og oppmuntre til å finne din konkurranseinstinkt.

Skorpionen 23/10-21/11

Etter en ganske intens uke trenger du å slappe av, og det gjør du best ved å tilbringe dagen med en hobby du elsker. Du er gjerne utendørs denne dagen. Hvis det er noen som kan se skjønnheten i det hverdagslige, er det deg, og det er denne evnen du bruker i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du er en person som er stolt over at du er åpen for det meste og at du ikke har særlig mange fordommer. I dag innser du at du faktisk har flere forutinntatte meninger enn du skulle ønske, og du gjør ditt beste for å tøye dine egne grenser.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag går du gjerne på oppdagelsesferd, spesielt hvis du har flyttet til et nytt sted. Du rusler enten rundt alene eller sammen med vennene dine. Det blir en avslappende dag der du egentlig bare nyter øyeblikket uten å gjøre så mye nyttig. Alle trenger denne typen lavaktive dager.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag bestemmer du deg for å prøve noe helt nytt. Det resulterer i en utflukt, en annerledes utfordring og nye omgivelser. Denne dagen handler i stor grad om din oppdagelseslyst, men også om å ta en sjanse. Kvelden byr på varme, god mat og litt sladder.

Fiskene 19/2-20/3

I dag utfordrer du deg selv enten fysisk eller ved å tenke annerledes. Det blir en interessant dag der du presser deg til ditt ytterste. Du pleier å gi opp når ting ikke blir som du hadde tenkt deg, men med hjelp av Skorpionens lidenskap finner du styrken til å gi alt og litt til.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS