horoskop

Dagens horoskop: Mandag 12. august

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På mandag har du en uro i kroppen som du ikke helt vet hva skyldes. Fra mandag og fremover begynner energier å bygge seg opp, som vil kulminere i en fullmåne om en uke. For deg er disse energiene mer merkbare i dag enn resten av uken, og det er det du føler.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen byr på bevegelse og en form for forandring. Det kan være alt fra en reise til at du er tilbake på jobben eller har valgt å starte en utdanning. Denne dagen er både kjedelig og spennende på samme tid. Forvent noe venting, men også gode nyheter og et interessant tilbud.

Tvillingene 21/5-20/6

Du starter uken med å ikke ville bestemme noe, men heller flyte med strømmen. Det blir en dag hvor du gladelig gjør som du blir fortalt så lenge noen andre styrer. I dag møter du en person du ikke har sett på lenge og innser at du har savnet dem mye.

Krepsen 21/6-22/7

Det er dobbelt vann i tegnet ditt på mandag, noe som gjør deg veldig samarbeidsvillig. Vannet gjør deg fleksibel og åpen for andres ideer. Det kan også gjøre deg litt ekstra følsom, så unngå situasjoner hvor du kan bli kritisert. Du takler ikke kritikk i dag.

Løven 23/7-22/8

Det er mye lidenskap og driv i tegnet ditt denne mandagen. Lytt til hjertet ditt og følg magefølelsen din, så vil det bli en herlig start på en intens, men utviklende uke. I dag kan du bli utfordret av en bekjent eller kollega. Stå opp for deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av sommeren har du fått tid til å reflektere over livet generelt og din plass her og nå. Disse tankene har vekket spørsmål om fremtiden, utdanning og ambisjoner. I dag starter du en reise hvor du begynner å utforske de mulighetene du har for å utvikle deg denne høsten.

Vekten 23/9-22/10

Du vipper frem og tilbake i en beslutning du er i ferd med å ta. Det handler om noe du ønsker å gjøre privat, men du er usikker på om du har råd. Du tenker at dette er en "en gang i livet"-opplevelse, men på den annen side trengs pengene bedre til noe annet.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er drama, lidenskap og innslag av fysisk tiltrekning i begynnelsen av denne uken. Hvis du er i et forhold, prøver du å holde følelsene dine i sjakk, spesielt hvis de er rettet mot noen andre enn partneren din. Som singel er det bare å kjøre på så lenge du føler deg klar for denne typen eventyr.

Skytten 22/11-21/12

Det er både vann og ild i horoskopet ditt, noe som kan skape en indre motstand hos deg. Du både vil og ikke vil gjøre visse ting, og din ubesluttsomhet kan bli et hinder i en situasjon som krever raske avgjørelser. Kvelden handler om et godt råd fra en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om en reise, enten fysisk eller psykisk. Du beveger deg fra et sted til et annet. Det kan være at du faktisk reiser, men det kan også være en mer subtil forandring i form av en beslutning som utvikler seg til noe annet. Dagen handler om en metamorfose hvor du forandrer og utvikler deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Det skjer mye denne mandagen. Nye omgivelser, interessante mennesker og litt angstfremkallende situasjoner hvor du ikke kan påvirke det som skjer. Til tross for at ting blir litt for spennende innimellom, blir det en virkelig morsom og god dag som avsluttes med et kjært gjensyn.

Fiskene 19/2-20/3

Du starter uken med å være i litt dystert humør. Du ser glasset som halvtomt, og det er ingen som kan oppmuntre deg. Husk at det kan være godt å ha en dag hvor man er negativ og sur; det gir en god kontrast til de dagene hvor alt er på topp.

Les også: Slik blir august for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS