horoskop

Dagens horoskop: Mandag 15. juli

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er et stress denne mandagen som gjør at du har vanskelig for å fokusere. Det handler mer om en følelse av å være på vei til å miste noe eller at du har gått glipp av noe viktig. Denne følelsen gnager på deg gjennom dagen, men du kan ikke sette fingeren på hva det er som er galt.

Tyren 20/4-20/5 

Tyren pleier å være ganske jevn i humøret, men ikke i dag, i dag er du irritert og det går ut over de personene du møter. Jobber du i et serviceyrke, så er du nesten overdrevent hyggelig mot kundene dine bare for å ta ut humøret på kollegaene eller partneren din i stedet.

Tvillingene 21/5-20/6 

På mandagen må du tvinge deg selv til å stå opp av sengen. Hvis du ikke har noe du må gjøre denne dagen, kan det fort hende at du blir liggende i sengen mesteparten av dagen. Du er både fysisk og mentalt utmattet og trenger en pause fra alt.

Krepsen 21/6-22/7 

En sterk påvirkning fra Skorpionen gjør deg følelsesmessig veldig labil i dag. Du kan se problemer der det ikke finnes noen, og risikoen er stor for at du provoserer frem en krangel med en partner eller en venn. Dette er en raskt forbigående påvirkning, så vis at du angrer hvis du har sagt eller gjort dumme ting.

Løven 23/7-22/8 

I dag har du lett for å bli kjent med nye mennesker. Befinner du deg i et miljø der du har mange fremmede rundt deg, er du trolig ganske sosial og utadvendt. Det blir en bra dag uansett om du arbeider eller har ferie. Denne dagen passer best til å være helt spontan og ta ting som de kommer.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med en masse følelser i horoskopet ditt, og som ofte, når du lar følelsene styre, tar du ikke de klokeste beslutningene. Jomfruen er en person som drives av logikk og fornuft, så derfor skaper følelsesmessig kaos ekstra problemer for deg.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du impulsiv og følger hjertet ditt, noe som passer godt med personligheten din. Når du handler på følelsene dine, går det ofte bra siden du har en sterk intuisjon og et ønske om å gjøre det rette. I løpet av dagen kan en pengefråga gi deg litt dårlig samvittighet. Du vet at du ikke har vært særlig sparsom den siste tiden.

Skorpionen 23/10-21/11 

Månen befinner seg i Skorpionens tegn denne mandagen, noe som gjør at du blir fysisk mer mottakelig for all form for oppmerksomhet. For den lidenskapelige Skorpionen blir det en dramatisk dag, spesielt hvis du har et forhold. En tilsynelatende uskyldig liten flørt kan vekke sterke følelser.

Skytten 22/11-21/12 

Du gjør det unødvendig vanskelig for deg selv i dag. Hvis det finnes en kronglete vei, velger du den uten å egentlig vite hvorfor. Vær forberedt på en dag med utfordringer. Det gjelder å holde et jevnt næringsinntak slik at du unngår dårlig humør som følge av lavt blodsukker. En reserveenergi i form av en kjeks kan også være bra.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med å sove litt lenger, spise godt og ha muligheten til å legge opp dagen som det passer deg. Uansett om du har fri, er på ferie eller jobber, så er dette en veldig fri dag hvor du kan velge å være produktiv eller ta det rolig og gjøre så lite som mulig.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du er vanligvis god til å tenke kreativt og være innovativ både i ideene og handlingene dine. I dag trenger du den typen evne for å komme rundt et problem du støter på. Her kreves det både fantasi, mot og en god del progressivitet. Kvelden byr på en morsom aktivitet.

Fiskene 19/2-20/3 

Du nøler en del i dag, spesielt når det gjelder kjærlighet og relasjoner. Du står overfor et veivalg og vet ikke helt hvilken retning det vil gå. Husk at denne typen beslutninger må få ta sin tid, det er ingen vits i å prøve å fremskynde et valg.

Les også: Stemte forrige ukes horoskop?

Powered by Labrador CMS