horoskop

Dagens horoskop: Mandag 16. september

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du har en følelse i kroppen av at sommeren er over, og det gjør deg litt nedstemt. Denne dagen handler om å oppmuntre deg selv. Prøv å være snill mot deg selv og prioritere ting som du synes er morsomme, både på jobb og privat. Kvelden byr på en interessant nyhet.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen flyr avgårde, og det er bra fordi du har noe hyggelig å se frem til etter jobb. Mye av dagen går på rutine, og det passer deg bra. Du liker å starte uken med arbeid der du bare kan handle uten å tenke så mye. Kvelden blir morsom og byr på saftig sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Hele denne uken blir litt annerledes, og det merker du allerede på mandagen. I dag vil du sette i gang en rekke prosjekter. Siden du er uthvilt og fokusert, jobber du effektivt, spesielt på formiddagen. Kvelden handler om en hobby.

Krepsen 21/6-22/7

Du starter uken med en følelse av at noe ikke stemmer, men du klarer ikke å sette fingeren på hva som er galt. Du er litt nervøs, og det skal ikke mye til før du blir stresset. Du føler deg også usikker, noe som kan gjøre at du tviler på selv de enkleste oppgaver.

Løven 23/7-22/8

Du er ivrig etter å sette i gang ulike ideer du har for øyeblikket. Du kaster deg inn i forskjellige prosjekter, men er kanskje ikke så organisert som du burde være. Det blir mer som om du begynner på ting her og der. I løpet av dagen kan en kollega antyde noe som du synes er vanskelig å tolke. Dette blir noe du funderer mye på.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en plan, og når du har et mål i sikte, er det ingenting som kan stoppe deg. Hvis du ikke rekker alt du vil få gjort, jobber du heller overtid enn å utsette ting. For deg er det viktig å holde deg til den timeplanen du har satt opp for deg selv. Du er ikke særlig fleksibel.

Vekten 23/9-22/10

Du er trygg på at du vet hva du skal gjøre denne mandagen. Vekten kan være ganske ubesluttsom, spesielt i starten av en arbeidsuke, så det føles godt med klare retningslinjer og et konkret mål. Kvelden handler om fysisk aktivitet og å møte mennesker.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en god energi i horoskopet ditt denne mandagen, som gjør det enkelt for deg både å samarbeide og drive prosjekter fremover. Du er lydhør, samtidig som du står fast på meningene dine. I dag møter du en person du ikke har sett på mange år, og det blir et møte som vekker minner.

Skytten 22/11-21/12

I dag får du ikke helt dagen til å gå opp slik du skulle ønske. Du føler deg litt desorientert, og det gjør det vanskelig å holde orden på ting. En drømmende side av deg lengter bort, og du ønsker å være på et annet, mer spennende sted.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag starter du et samarbeid med en medstudent eller kollega som du ikke har valgt selv. Dette er en person som er veldig søt, men som mangler fullstendig organisasjonsevne, noe som skaper kaos for den strukturerte Steinbukken. Du vet ikke helt hvordan du skal håndtere denne situasjonen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er midt i et større prosjekt eller forretningsavtale, og i dag har det oppstått en hindring. Dagen handler om møter, finne løsninger på ulike dilemmaer, men også om å møte og forstå hverandre, noe som kan være utfordrende når man kommer fra forskjellige arbeidskulturer.

Fiskene 19/2-20/3

Det er mye vann i tegnet ditt akkurat nå, noe som gjør deg veldig følelsesladet. Ikke bli overrasket om du plutselig begynner å gråte av nyhetene eller blir utrolig glad for en hverdagslig melding fra partneren din. Alle sansene dine er forsterket, og det kan gjøre deg ekstra følsom både for sterkt lys og plutselige lyder.

Les også: Slik blir denne måneden for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS