horoskop

Dagens horoskop: Mandag 19. august

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter mandagen med en fullmåne i Vannmannens tegn, noe som får deg til å sikte litt høyere enn vanlig. Vannmannen handler om progressiv tenkning og å tørre å ta ting et steg lenger. Det er også et symbol på å drømme stort.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir en skikkelig blanding av følelser. Det er begynnelsen på mer enn en ny uke, det er starten på et nytt kapittel i livet ditt. Her gjelder det å prøve å holde seg rolig, selv om du blir stresset av å ikke ha kontroll. Tenk metodisk, du kan ikke gjøre mer enn én ting om gangen, og fokuser på å være positiv i stedet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har tenkt mye på fremtiden den siste tiden. I dag vil fullmånen gi deg den innsikten du trenger for å komme videre i beslutningene dine. Du kan tenke lenger og bredere enn før. Du innser at du faktisk har muligheter som du ikke har sett tidligere.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en del frustrasjon i horoskopet ditt som forsterkes av fullmånen i dag. Det handler om storslåtte planer som du ikke har klart å realisere av ulike grunner. Du er sint og skuffet, både på omstendighetene og på deg selv. Prøv å se det du har oppnådd i stedet for å henge deg opp i det du ikke har gjort.

Løven 23/7-22/8

Fullmånen på mandagen forsterker en tanke du har hatt en stund. Det handler om noe som har med arbeid og karriere å gjøre. Du har innsett at det ikke hjelper å gå rundt og være misfornøyd; du må gjøre noe med situasjonen. Fullmånen gir deg drivkraften du trenger.

Jomfruen 23/8-22/9

Jomfruen elsker detaljer og nøyaktighet, noe som gjør at du har en tendens til å henge deg opp i småting. I dag hjelper fullmånen deg med å tenke annerledes. Du ser på helheten i stedet for å fokusere på små detaljer, og dette blir litt av en revolusjon for deg. Mandagen handler om å ta til seg en ny tankegang.

Vekten 23/9-22/10

Du føler at du har kjørt deg fast og ikke kommer videre. I dag driver fullmånen deg videre og får deg til å ta flere initiativ som du normalt ville nølt med. En person fra fortiden dukker plutselig opp, og spørsmålet er om du setter pris på dette uventede besøket i livet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen drømmer alltid stort, men i det siste har ambisjonene dine vært mer storslåtte enn vanlig. Det er bra å drømme, men ofte forblir det bare drømmer. I dag vil fullmånen gi deg en masse ekstra energi som du kan bruke til å realisere visjonene dine.

Skytten 22/11-21/12

Det er både visjoner og driv i ditt tegn, to ting som forsterkes av fullmånen i Vannmannen. I dag er du også flink til å løse problemer og til å tenke både logisk og kreativt samtidig. Du ser ikke problemer denne dagen, bare utfordringer som har løsninger.

Steinbukken 22/12-19/1

Uken starter rolig for deg. Du har ansvaret for en annen person, som et barn, en yngre person eller et kjæledyr. Mye av denne mandagen handler om å være til stede i øyeblikket, men du får også tid til å drømme og planlegge for fremtiden.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag beveger du deg fra ett sted til et annet. Det kan være en fysisk reise, men det kan også være starten på en indre utvikling, en transformasjon som du vil gjennomgå i løpet av høsten. Det er mye som endrer seg, og fullmånen i ditt eget tegn blir startsignalet for denne nye reisen.

Fiskene 19/2-20/3

Fullmånen gir deg ambisjoner som akkurat nå ligger litt utenfor din horisont. Du vil så mye, men ulike omstendigheter gjør at du ikke helt får gjort alt du ønsker. Det handler delvis om at du selv holder deg tilbake av frykt for å gjøre feil, men også om at tidspunktet for denne typen forandring ikke er helt riktig ennå.

Les også: Slik blir august for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS