horoskop

Dagens horoskop: Mandag 2. september

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen byr på en uvanlig stabil start for deg. Vanligvis pleier du å være litt stresset i begynnelsen av uken og vil sette i gang med en masse prosjekter. I dag fokuserer du mer på å ta én ting om gangen og sørge for at det blir godt gjort før du går videre til neste del.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir stabil. Du har en ro i tegnet ditt som hjelper deg med å legge opp dagen på en god måte, selv om det er personalmangel eller kolleger som er syke. I dag tar du nye tak etter en blandet forrige uke. Du har blikket rettet mot å utvikle og forbedre. Kvelden byr på en velkommen samtale.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du nøye og gjør én ting om gangen, noe som er litt annerledes enn hvordan du vanligvis arbeider. Du er vanligvis en person som starter opp ulike prosjekter, men går raskt lei og vil videre til neste utfordring. Dagen handler også om å lande en avtale, et kontrakt eller en deal.

Krepsen 21/6-22/7

Du starter uken mye mer harmonisk enn du pleier på mandager. Det er en indre ro i deg som gjør at problemer og irriterende kolleger preller av deg som vann på en gås. Du fokuserer på det du skal få gjort i stedet for å irritere deg over hva andre ikke gjør.

Løven 23/7-22/8

Det har vært noen utfordrende elementer i hverdagen din de siste ukene, men i dag setter du en strek over alt som har vært, og begynner på nytt. Det føles riktig med en frisk start nå på høstparten. En sjef kommer med et uventet forslag.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er dobbel påvirkning fra Jomfruen i dag, og det gir deg herlig energi å starte uken med. Det eneste du bør passe på, er at din stahet kan sette kjepper i hjulene for deg selv. Prøv å være litt mer åpen for nye måter å tenke på.

Vekten 23/9-22/10

Det er stress i horoskopet ditt denne mandagen. Det kan være at du ikke rekker alt du har planlagt, at det er ting som krever for mye av deg, eller ting du er usikker på, men som du er for stolt til å be om hjelp med. En kollega er der, og hen kan lytte og støtte deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er nesten alltid mye lidenskap og følelser i alt du gjør, og noen ganger kan det bli et hinder for deg. I dag kommer det inn jord som roer ned og får deg til å handle mer rasjonelt som et svar på dine sterke følelser. Utnytt kombinasjonen av ro og lidenskap; det er de beste bitene av to verdener.

Skytten 22/11-21/12

Det er masse herlig og positiv energi i horoskopet ditt denne mandagen. Du ser ingen problemer, bare muligheter – en holdning som sjefene dine setter pris på. I dag kan en kollega si eller gjøre noe som sårer deg, vær ærlig med dem om hvordan du føler det.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er mye nytt i dag, det kan være alt fra kolleger, arbeid eller miljøet som er nytt. Steinbukken kan være litt reservert når mye forandres på én gang; du blir sjenert og avventende. Det endres raskt når du merker at det er mange personer du klikker godt med. En god start på uken.

Vannmannen 20/1-18/2

Du drar virkelig nytte av de rolige jordenergiene i horoskopet ditt. Det skjer så mye både privat og på jobben, så du trenger et visst nivå av stabilitet for å ikke bli dratt med følelsesmessig. Takket være den strengt logiske påvirkningen fra Jomfruen kan du se objektivt på ulike problemer som dukker opp.

Fiskene 19/2-20/3

Du har planer for denne mandagen, planer du har laget for lenge siden. Det blir ikke i det hele tatt slik du hadde tenkt deg. Du gjør det motsatte av det du planla, noe som løser noen langsiktige problemer. Under Jomfruens innflytelse virker ideene dine ikke like praktiske som du trodde i utgangspunktet.

Les også: Slik blir september for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS