horoskop

Dagens horoskop: Mandag 21. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandag handler om at du har mange ideer, men du har vanskelig for å forankre dem i en langsiktig plan. Du starter mange små prosjekter denne dagen, men når du blir avbrutt, glemmer du hvor du var og begynner på noe nytt i stedet. Kvelden byr på nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Det er en frihet i horoskopet ditt som gjør at du kan bestemme over arbeidet ditt eller dagene dine veldig fritt. Dette er både positivt og negativt for Tyren. Selv om du liker å styre ditt eget, savner du samtidig noen som kan gi deg tilbakemeldinger og oppmuntring.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en påvirkning fra Merkur i tegnet ditt akkurat nå, og det gjør deg veldig kommunikativ. De fleste som møter deg oppfatter deg som lett og sjarmerende, men under den hyggelige overflaten skjuler det seg en fokusert selger. Denne dagen handler om å selge inn enten produkter eller ideer.

Krepsen 21/6-22/7

Mandag handler om tempo og å rekke alt. Det blir en livlig, men morsom dag hvor takt er veldig viktig. Du får øve opp dine diplomatiske evner og finpusse dine verbale ferdigheter. I dag er det også viktig at du er ekstra nøye med detaljer. Horoskopet ditt advarer om konsekvenser av slurv.

Løven 23/7-22/8

På mandag er du overalt samtidig. Du har mange ideer som kan ta ulike uttrykk. Du har også en tendens til å blande deg i hva andre gjør. Det handler både om nysgjerrighet, men også om et genuint ønske om å hjelpe til. Dessverre setter ikke alle pris på at du involverer deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du starter uken med å forsøke å få til noe skriftlig eller verbalt. Dette er et prosjekt som krever ettertanke og evnen til å velge dine ord med omhu. Andre viktige ting i dag er en uventet utgift som må tas hånd om, og en venn som har gode nyheter.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du uvanlig nysgjerrig for å være deg. Du snoker rundt for å fiske etter hemmeligheter, uten at du engang er klar over det selv. Egentlig handler dette mest om at du er bekymret for noe som har med arbeid eller studier å gjøre, og dette er din måte å roe deg selv på.

Skorpionen 23/10-21/11

Du venter på nyheter eller et resultat av noe slag. Det blir en nervøs venting som sannsynligvis ikke fører til noe svar i dag. Svarene du søker kommer senere i uken, så prøv å fokusere på nåtiden og på det prosjektet eller arbeidet du holder på med i dag.

Skytten 22/11-21/12

Mandag ser ut til å inneholde mange oppgaver som innebærer å forflytte seg fra ett sted til et annet. Uansett om du har private ærend eller jobber, blir det en stressende dag med stor risiko for en snøball-effekt av forsinkelser. Du er ikke den beste til å planlegge, og du er en tidsoptimist, noe som kan komplisere dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har hatt en fantastisk, men krevende helg, og det merker du i dag. Du skulle egentlig trenge mer søvn enn du har fått, og derfor kan du både være litt kort i tonen og ha vanskelig for å fokusere denne mandagen. Unn deg selv en tidlig kveld, det fortjener du.

Vannmannen 20/1-18/2

Det har vært mye på gang i det siste, både privat og på jobb. I dag prøver du å fylle på energilagrene ved å være ute så mye som mulig. Du trenger tid til dine egne tanker, og om du kan, tar du fri og vier dagen til et eget prosjekt. Hvis ikke, kan det i det minste bli en lunsjtur.

Fiskene 19/2-20/3

Du har innsett at det finnes en mulighet for opplæring eller fordypning innen det feltet du jobber med. Hvis du studerer eller ikke jobber, kan det dreie seg om et område du tidligere har interessert deg for, men ikke hatt tid til å fordype deg i. I dag har du ikke tenkt å gå glipp av denne sjansen.

Les også: Slik blir oktober for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS