horoskop

Dagens horoskop: Mandag 22. juli

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandag føler du deg i godt humør. Det er mange ideer i hodet ditt akkurat nå, og du tar en hel del initiativ i ulike situasjoner. For deg handler dagen om å utforske og prøve nye ting. Du synes det er gøy med nye aktiviteter, spesielt en dag som denne.

Tyren 20/4-20/5 

Etter en fin helg har du mye driv i horoskopet ditt for å få ting gjort. Er du fri eller har ferie, kan dette drivet vise seg i alt fra storopprydding hjemme til at du begynner å renovere. Jobber du, er du veldig flink til å få ting gjort, og sjefene dine er imponerte over drivkraften din.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter dagen med masse energi og setter i gang mange ulike prosjekter, men akkurat når du har kommet i gang med alt, svinner kreftene dine, og du vil bare sette deg ned og gjøre ingenting. Nøkkelen til suksess denne dagen er å gjøre én ting av gangen, slik at du ikke blir stående med uferdige prosjekter overalt.

Krepsen 21/6-22/7 

Denne mandagen handler helt og fullt om storslagne gester og spektakulære aktiviteter. Det blir en hendelsesrik dag der du virkelig slår på stort. Er du ute og reiser, kan dagen by på både kultur og historie. Er du hjemme, skaper du din egen historie.

Løven 23/7-22/8 

På mandag går solen inn i ditt tegn, og det gir deg en skikkelig kickstart på uken. Dagen er som skapt for å sette i gang prosjekter som krever litt mer. Selv om tålmodigheten kanskje ikke er på topp, har tegnet ditt akkurat nå en stahet som hjelper deg å overkomme eventuelle hindringer.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har store planer for denne mandagen, men spørsmålet er om kreftene rekker hele veien. Noen ganger vil øynene ha mer enn magen klarer, så ikke still for høye krav til deg selv. Setter du listen passe høyt, blir det en god start på uken. I dag er du uvanlig spontan til å være deg.

Vekten 23/9-22/10 

Nå når solen går inn i Løvens tegn og månen inn i Vannmannen, får du ikke bare mange gode ideer, men også energien og drivkraften til å gjennomføre dem. I dag gjør du mange ting, enten du har fri eller arbeider. Denne dagen handler også om et uventet, men velkomment møte.

Skorpionen 23/10-21/11 

Mandagen handler om å overraske noen som står deg nær, men for at det skal lykkes, må du klare å holde masken foran denne personen. Skorpionen har nesten alltid følelsene på utsiden, så det er vanskelig for deg å beholde en hemmelighet som du er entusiastisk over.

Skytten 22/11-21/12 

Inniblant blir Skytten rammet av en rastløshet hvor du føler et sterkt behov for å gjøre det uventede. I dag er en av de dagene hvor det klør i hele kroppen, og du har vanskelig for å sitte stille. Evnen din til å fokusere er helt borte, og du kan oppleves som sutrete og misfornøyd.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen fokuserer mye på fremtiden. Du har en plan, men siden du ikke er sikker på om den vil fungere, vil du ikke bare doble gardere deg, men også triple gardere deg slik at du lykkes med å fullføre visjonen din som har med utdanning å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2 

Dagen handler om en konflikt på jobben som du havner midt i. Selv om du ikke arbeider akkurat nå, blir du likevel involvert. Du vil egentlig ikke ta stilling til problemet, men du innser at du ikke har noe valg. Kvelden kretser rundt en aktivitet som gjør deg glad.

Fiskene 19/2-20/3 

Du føler deg uvanlig opplagt denne mandagen og ønsker å sette i gang med mange ting. Er du hjemme, kanskje du rydder i skap og garderober. Du har så mange planer, men plutselig dukker det opp noe morsommere, og da slipper du alt du har i hendene.

Les også: Slik blir denne måneden for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS